SV 24 Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 rád bych ho viděl a svezl se v něm! Věřim, že je to nenápadná raketka na brikety Citovat
Wext Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 No, je pravda, že John nějak často doplňuje věci u HDI, to je tím, že má coupé schované v garáži ale coupé už má asi vyladěné, tak pokračuje u sedanu Jinak s tím dieselem se Mízo moc neozývej jediné + oproti Johnovi máš v tom, že u své 306 HDI toho moc nezmiňuješ spíš jí tak skrýváš, abych řekl Citovat
Mizlerek007 Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 no spíš sní jezdim a nevrtám se v ní protože jakmile bych otevřel kapotu tak se to začne srat :D takže do toho leju jen naftu a od září spolu máme najeto 5700km a stálo mě to jen naftu u coupé najeto 20tis km a stálo mě to 211tis :D a je to nepojízdný Citovat
John Odesláno 3. leden 2015 Autor Odesláno 3. leden 2015 SV24: treba nekdy bude moznost,ja rikam, ze na ropu se to uz hejbe slusne. Wext: tak coupe uz par drobnosti ma,a dalsi jsou v planu do leta...aby to byla vetsi zabava jeste. Citovat
John Odesláno 3. leden 2015 Autor Odesláno 3. leden 2015 Charles: jeste ne, snad brzo...kdyz bude cas.. Citovat
Aluška Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Jojo kde jsou ty časy, kdy podle Johna patřila nafta jen do kamen nějak nám panáček brzo vyměknul .....a teď to pěkně schytám Citovat
Driver Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Jojo přesně tak...to bylo nafta fůůůůj a najednou je v garáži. Ještě čekám kdy si nechá coupe přestavět na LPG Citovat
Mizlerek007 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 :D mu dáváme chudákovi... do rána budem mít propíchaný gumy Citovat
John Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 Driver: coupe NIKDY do plynu nepůjde. A v garazi stojí coupe, nafta před barakem.Aluška : maš štesti, že tě znám dlouho rejpalko Jinak ono je nafta co jde slušně ladit a nafta bez slušnýho potencialu. Citovat
cechic Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 jedno jestli nafta nebo benzín, já se děsím toho až to bude mít jen pár baterek a bude to jen bzučet Citovat
John Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 cechic : tak nějak a zvuk motoru ti půjde z repráčků.... Citovat
Wext Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 No, dáváme mu zabrat, jsme to ale rejpalové jinak 211tis a coupé nepojízdné... Mízo, ty jsi mistr to nedokážu ani já Citovat
John Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 Wext : je rejpání co mi nevadí a od většiny lidí to beru jelikož je i znám docela dlouho Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 No a kolik že teda má ta final mapa na brzdě? Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Coupe do LPG nepude,proto koupil tu ukouřenou ropu Citovat
John Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 oddie : měřit se půjde až teď v lednu před koncem roku jsem už nestihl.... max mám pořád jen odhad výpočty přes přidaný tlak atd. atd.. Charlie 1 : tak tak přesně...ale ono to zas tolik nekouří na rozdíl od jiných aut v naftě a po chipu atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.