Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

No, je pravda, že John nějak často doplňuje věci u HDI, to je tím, že má coupé schované v garáži :D ale coupé už má asi vyladěné, tak pokračuje u sedanu ;) 

Jinak s tím dieselem se Mízo moc neozývej :D jediné + oproti Johnovi máš v tom, že u své 306 HDI toho moc nezmiňuješ :D spíš jí tak skrýváš, abych řekl :D 

Odesláno

:D no spíš sní jezdim a nevrtám se v ní :D protože jakmile bych otevřel kapotu tak se to začne srat :D :D takže do toho leju jen naftu :D a od září spolu máme najeto 5700km :D a stálo mě to jen naftu :D u coupé najeto 20tis km a stálo mě to 211tis :D :D a je to nepojízdný :D

Odesláno

SV24: treba nekdy bude moznost,ja rikam, ze na ropu se to uz hejbe slusne.

Wext: tak coupe uz par drobnosti ma,a dalsi jsou v planu do leta...aby to byla vetsi zabava jeste.

Odesláno

Jojo kde jsou ty časy, kdy podle Johna patřila nafta jen do kamen :aut  :D  nějak nám panáček brzo vyměknul :P

.....a teď to pěkně schytám :D  :mad:

Odesláno

Driver: coupe NIKDY do plynu nepůjde. A v garazi stojí coupe, nafta před barakem.
Aluška : maš štesti, že tě znám dlouho rejpalko :D Jinak ono je nafta co jde slušně ladit a nafta bez slušnýho potencialu. :)

Odesláno

No, dáváme mu zabrat, jsme to ale rejpalové  :D jinak 211tis a coupé nepojízdné... Mízo, ty jsi mistr :D to nedokážu ani já :D

Odesláno

oddie : měřit se půjde až teď v lednu před koncem roku jsem už nestihl.... max mám pořád jen odhad výpočty přes přidaný tlak atd. atd.. 

Charlie 1 : tak tak přesně...ale ono to zas tolik nekouří :D na rozdíl od jiných aut v naftě a po chipu atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...