Wext Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 Johne : Co máš s těmi dveřmi u řidiče ? nejsou tam nějak promáčklé ? Jinak pěkný výsledek Citovat
John Odesláno 21. prosinec 2014 Autor Odesláno 21. prosinec 2014 Wext : tak jsem to už koupil a je to ještě pozůstatek od původního majitele. Citovat
Wext Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 Aha, takže taková památka to je asi jako to moje, mám to podobné Citovat
John Odesláno 21. prosinec 2014 Autor Odesláno 21. prosinec 2014 Wext : to víš jezdilo to denně po Praze a takový parkovací šrámy jsou běžný. Tu je ješte detail fotka od původního majitele... Lištu jsem už vyměnil Citovat
Wext Odesláno 22. prosinec 2014 Odesláno 22. prosinec 2014 (upraveno) To je mi už jasné, když to jezdilo po Praze denně to se divím, že má jen tenhle šrám to musel být majitel šikovný jak jedu do Prahy já, tak vidím, že snad každé auto je nějak bouchnuté nebo jinak poškozené... je to tam hrozné no jo, ty velkoměsta Moje coupé měl zase nějaký týpek v Havířově na sídlišti, takže je trochu dotlučené, hlavně dolíky ve dveřích.... a pak taky nějaký ten šrám na nárazníku Upraveno 22. prosinec 2014 uživatelem Wext Citovat
rootsky Odesláno 22. prosinec 2014 Odesláno 22. prosinec 2014 (upraveno) Už taky koukám po starším Jeepu a vařím okolo rám z kolejnic ... Škoda našich leštěnek do provozu... Upraveno 22. prosinec 2014 uživatelem rootsky Citovat
John Odesláno 22. prosinec 2014 Autor Odesláno 22. prosinec 2014 rootsky : proto jsem pořídil sedana a coupé jezdí jen vyjímečně a jen když je hezky.. Citovat
John Odesláno 23. prosinec 2014 Autor Odesláno 23. prosinec 2014 Dneska konečně byl čas a proběhlo čistění vstřiků pomocí TEC2000 a výsledek jsem nečekal auto ožilo a reaguje ještě agresivněni na plyn... Přidám hodnoty korekcí před čištěním a po vyčištění.. Není to úplně OK ale na jaře to určitě zopakuji. Citovat
John Odesláno 23. prosinec 2014 Autor Odesláno 23. prosinec 2014 Ducatista : je to docela vpohodě, použijes čerpadlo na 12V ( BOSCH má čerpadlo v nádrží ) který čerpá z plechovky TEC2000 do motoru a běží pouze na to. Na celý množství to trvá cca 30min než to na volnoběh motor spotřebuje... Samozřejmě potřebuješ mít udělaný hadice se sponkama který nacvakneš na origo hadice co jdou do motoru atd.. Pak vyměníš palivák a je hotovo. Citovat
John Odesláno 30. prosinec 2014 Autor Odesláno 30. prosinec 2014 Konečně došel malý dáreček pro auto.. a hlavně pro mě abych viděl pořádně... Jak bude čas a hlavně bude mít kamarád čas proběhne výměna světel za nový s čočkama Teplota je 4300K tudíš pro mě to nej. Citovat
milanrejpid Odesláno 30. prosinec 2014 Odesláno 30. prosinec 2014 Na tebe kamarád bude mít čas určitě Citovat
Wext Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 To by mě taky zajímalo jak svítí.... ještě by to pak třeba chtělo foto - před, a po Citovat
John Odesláno 3. leden 2015 Autor Odesláno 3. leden 2015 Wext :origo 406 sviti nic moc,ty xeny pak urco udelam nejaky fotky az bude namontovano.. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 a já bych si zase rejpnul ale budu mlčet... jen tak podotknu kde je ten starý benzínoví John :D já si myslim že místo vánoční výzdoby má doma na oknech nálepky Diesel Power :D Citovat
SV 24 Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 benzínovému Johnovi fandím! 406 je můj už nevím kolikátý vůz (vše Peugeot) a vše BENZÍN !!! Citovat
John Odesláno 3. leden 2015 Autor Odesláno 3. leden 2015 Miza : rejpale.... Neboj na V6 se taky pracuje a doufam,ze se povede do jara co chci a bude. SV24: me bavi celkove upravy a tuning v tom pravym vyznamu,ne nesmysl lamino ubohosti atd..a ver ze muj sedan je hoodne zajimava kombinace nenapadnosti a docela vykonu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.