Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Wext : to víš jezdilo to denně po Praze a takový parkovací šrámy jsou běžný. 

Tu je ješte detail fotka od původního majitele...

Lištu jsem už vyměnil

post-984-0-01407000-1419192766_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

To je mi už jasné, když to jezdilo po Praze denně ;) to se divím, že má jen tenhle šrám :D to musel být majitel šikovný :) jak jedu do Prahy já, tak vidím, že snad každé auto je nějak bouchnuté nebo jinak poškozené... je to tam hrozné :D no jo, ty velkoměsta :D

Moje coupé měl zase nějaký týpek v Havířově na sídlišti, takže je trochu dotlučené, hlavně dolíky ve dveřích.... a pak taky nějaký ten šrám na nárazníku ;) 

Upraveno uživatelem Wext
Odesláno (upraveno)

Už taky koukám po starším Jeepu a vařím okolo rám z kolejnic  :papa ... Škoda našich leštěnek do provozu...

Upraveno uživatelem rootsky
Odesláno

Dneska konečně byl čas a proběhlo čistění vstřiků pomocí TEC2000 a výsledek jsem nečekal auto ožilo a reaguje ještě agresivněni na plyn... :D

post-984-0-67167800-1419352926_thumb.jpg

Přidám hodnoty korekcí před čištěním a po vyčištění..

post-984-0-66962200-1419353293_thumb.jpg

Není to úplně OK ale na jaře to určitě zopakuji.

Odesláno

Ducatista :  je to docela vpohodě, použijes čerpadlo na 12V ( BOSCH má čerpadlo v nádrží ) který čerpá z plechovky TEC2000 do motoru a běží pouze na to. Na celý množství to trvá cca 30min než to na volnoběh motor spotřebuje... :) Samozřejmě potřebuješ mít udělaný hadice se sponkama který nacvakneš na origo hadice co jdou do motoru atd.. Pak vyměníš palivák a je hotovo.

Odesláno

Konečně došel malý dáreček pro auto.. a hlavně pro mě :) abych viděl pořádně...

Jak bude čas a hlavně bude mít kamarád čas proběhne výměna světel za nový s čočkama :)

Teplota je 4300K tudíš pro mě to nej.

post-984-0-09477900-1419958034_thumb.jpg

post-984-0-08490500-1419958054_thumb.jpg

Odesláno

To by mě taky zajímalo jak svítí.... ještě by to pak třeba chtělo foto - před, a po ;):D 

Odesláno

a já bych si zase rejpnul :D ale budu mlčet... jen tak podotknu :D kde je ten starý benzínoví John :D :D já si myslim že místo vánoční výzdoby má doma na oknech nálepky Diesel Power :D :D

Odesláno

Miza : rejpale.... Neboj na V6 se taky pracuje a doufam,ze se povede do jara co chci a bude.

SV24: me bavi celkove upravy a tuning v tom pravym vyznamu,ne nesmysl lamino ubohosti atd..a ver ze muj sedan je hoodne zajimava kombinace nenapadnosti a docela vykonu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...