Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

:D to souhlasím, za ty prachy je fakt super... a jinak já to měl ještě v horším stavu :D ani jsem tam neměl toho lva :D ale stejně ty zadní znaky jdou teda rychle do háje... nic to nevydrží :D

Odesláno

To určitě ;) jen říkám, že co vidím 406 tak ta má hnusný zadní znak. Je to problém u všech. Ale hlavně u sedanů a coupé, u breaků, to není tak moc....

Odesláno

Míza: to možná jo,ale já se za znak nestydím... nápisy se mi nelíbí a kazí to a časem půjdou ze sedanu dolů taky jak bude čas.

Odesláno

Jo, bez znaku je to lepší no :D ale kdo se s tím má štvát :D než to vyvaříš, vytmelíš, nastříkáš :D tak to je jednodušší vyměnit :D 

Odesláno

Já se za znak nestydím ,ale to je na jiného Honzíka :D jen se mi to taky víc líbí bez něj :D ale já problém s tím odstraněním mám :D nemám na to vercajk a navíc kitování mi zrovna moc nejde :D jsem na to levý jak turecká šavle :D ale kdyby ses nabídl, tak mi to vadit nebude :D

Odesláno

Ducatista : neboj mám to shovaný pro tebe :)

Miza: nestydím jen prostě mi to k tomu nesedne ale znak tam prostě patří :D Bez něj mě to přijde chudý.

Odesláno

Jelikož jsou v plánu větší brzdy a třmeny z coupe tak jsem dneska pořídíl kola na zimu.Jelikož mám jen plechy na zimu a to nejde použít pod Bremba z coupe. Zatím použiju fotky od původního majitele.

Příští týden podle času to nechám obout na zimáky a půjdou na auto.

Jinak 16" plechy s poklicema budou na prodej kdyby někdo měl zájem.Jak bude chvilka nafotím je a hodím do inzerce.

post-984-0-87789200-1414168842_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Aktuální zimní vzhled :

- na autě jsou gumy s rozměrem z 406 coupe 215/55 R16 a je to znát. Zítra pujdou zimní gumy co tam patří 205/55 R16.

fotku dodám až přezuju pro porovnání.Jinak ET12 je fakt na sedan úplně supr.

post-984-0-39754300-1415043611_thumb.jpg

post-984-0-18547400-1415043623_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...