Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Pořídil jsem tyhle LEDky na zkoušku s novýma chipama 2835 a výsledek hodně dobrý.Hlavně tahle verze svití i v MUX stropním světýlku,jelikož mají obě polarity.Takže fungujou obě polohy.Oproti klasika chipum 5050 svítí o hodně vic... uvidím co vydrží.

Zde fotka:

post-1871-14109638219263_thumb.jpeg

Odesláno

Tak proběhlo další tankování a na 66l jsem najel 988km.Což vychází kolem 6.7l/100km.Na to,že to je z větší části jen čistý město(popojíždění v ránních zácpách) a pak okresky to docela ujde. ;)

Pokud vše půjde dobře,tak ještě před odjezdem na dovolenou půjde na auto ,,nová\" neshnilá kapota s novým lakem.

[upravil dne 23/6/2014 08:11 od John]

Odesláno

rootsky: jako dávám už do coupe od začátku 5W40 od BMW(Castrol).A do HDI jsem ho už dával hned po koupi ale to bylo před 8tis km..tak už je potřeba vyměnit :) Jelikož pak budu dávat olej chladič tak to bude stačit i na HDI až půjdu ještě s výkonem trošku nahoru.

Odesláno

JJ já jen jestli tě nezlákaly race oleje, které jsou tady tak nějak do provozu k ničemu (tak akorát pro blázny, takže pro mě). Výměník olej/voda máš?

Odesláno

rootsky: a nejsi blázen :) HDI fakt teď u mě dost peče... a jediný řešení je chladič oleje..aby to drželo třeba 90-100 při záteži.

[upravil dne 26/6/2014 09:34 od John]

Odesláno

Je i neni pokud se motor hreje nejedu tolik a slevim mu .....

Ale me zajima celkove provedeni a predevsim jak na to v realne montazi a prakticke zkusenosti z provozu.

Popripade bych take pouvazoval ted mame koupene \"budiky\" na tlak oleje a turba.

Ale klasika u nas = neni na to cas.

Odesláno

Lihous: akorát,že od určitýho výkonu to už nepříjemně peče i když ani nejedeš moc naplno ale je větší teplo atd.

Každopádně pak sem kdyžtak hodím nějakou fotku z montáže.A praktický zkušenosti až po nějaký době...mám toho víc na montování po dovolený takže toho bude víc :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...