starter Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 u návodu na opravu jsem našel tento dotaz, nebyla na něj odpověď, zdá se, že budu mít něco podobnýho cituji: mě nesvítí budíky. Všechny kontrolky svítí ale jen budíky ne. Zkoušel sem vyměnit žárovky a nejde to. Když mi praskly-teda ne všecky najednou-tak sem si dal dvě na kilometry abych viděl kolik jedu. Pak mi praskla jedna anakonec i druhá. A když sem to měnil podruhý tak už to nefachá vůbec a ted nevidim kolik jedu PS: pokud to tu někde je, dejte mi pls odkaz, děkuji:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Zde je rada jednoduchá. Najdi si na kterých pinech konektoru končí osvětlení budíků a vezmi žárovku se dvěma dráty a uvidíš jde-li ti tam štáva. Pokud ano povyměnuj žárovky, resp. si vezmi třeba plochou baterii a vyzkoušej jednotlivé žárovkys objímkami zda svítí. Nepíšeš zda-li Ti svítí zbytek palubky- třeba pod knoflíkama topení a tak... Pokud nejde ani to šel bych na pojistky. Kdyžtak klidně zavolej vysvětlím podrobněji... Uf,UF... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts