Peugeot807 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Ahoj, dnes mi auto napsalo \"porucha výfukového systému (FAP)\" a svítí kontrolka a auto jede na nouzový režim. To je ucpaný FAP? Nevíte? Díky Citovat
Sagic Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Ano, nebo neproběhla regenerace jak má. Bude asi třeba zajet na diagnostiku. Citovat
Peugeot807 Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Už mi to 2x napsalo nebezpečí přeplnění FAP když jsem jel do kopce, ale vždy ho hned zhaslo. A teď tohle. Ale taky jsem si to myslel. Díky budu muset někam zajet. Citovat
Sagic Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Ještě to můžeš zkusit 5x za sebou nastartovat, pokud by to byla přechodná chyba tak to zmizí, ale jestli je v nouzáku a nejde vytočit do otáček tak asi bude potřeba ta diagnostika. Citovat
Sasula Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Už mi to 2x napsalo nebezpečí přeplnění FAP když jsem jel do kopce, ale vždy ho hned zhaslo. A teď tohle. Ale taky jsem si to myslel. Díky budu muset někam zajet. Zmen pumpu kde tankujes. 807 v nafte je hodne hakliva nakvalitu. Proste novou naftu a poradne provetrat... a v otackach profouknout fap Citovat
Peugeot807 Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 Tak jsem byl na diagnostice na je to nějaký ventil tlaku u turba. Prý se špatně otevírá a pak to napíše. Tak to nechám zítra vyměnit a uvidíme. Všem díky za rady. [upravil dne 15/12/13 19:23 od Peugeot807] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.