koldam1 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Prosím o radu, potřebuju rámeček na neoriginál autorádio do 406ky, nemáte někdo please Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Zkus bazar na hlavní stránce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Původně zaslal: Peta Zkus bazar na hlavní stránce. To už jsem zkusil a nic ale díky za upozornění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
off_cz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ramecek jsem koupil od spolecnosti www.stualarm.cz Maji spoustu regionalnich dealeru a prodejcu. Cena byla asi 250 kc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Já ho mám doma. Koupil jsem ho nedávno, ale vrátil jsem se k origoš rádiu, takže pokud máš zájem, tak napiš na p2p a dohodnem se ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 ja kupoval ramecek na 306 primo u prodejce peugeot za kilco k nicemu mi neni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Původně zaslal: MJSytic Já ho mám doma. Koupil jsem ho nedávno, ale vrátil jsem se k origoš rádiu, takže pokud máš zájem, tak napiš na p2p a dohodnem se ... OK beru, co za něj a odkud jsi?? Já Praha Nevím co je p2p:myslim tak píšu sem.Pokud mi dáš nějaký kontakt tak se ozvu, zatím dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts