S@jmon Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 chci se zeptat nevíte někdo od čeho je ten poslední konektor ? není k tomu ani přípojka nic.. Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Zní to blbě, ale který? je jich tam 5 hnědý, žlutý, bílý, modrý, zelený obr napoví zadní strana budíků Citovat
S@jmon Odesláno 30. listopad 2013 Autor Odesláno 30. listopad 2013 ten černej k čemu tam je ? já tam nemám k tomu tu zásuvku jen vývod z budíků :/ Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Tak jsem ti na to mrkl co mám k dispozici. Černý konektor je 6ti pinový a slouží k tomuhle : pin č.1 spolu s pinem č.4 je napojen v budíkách na měření hladiny oleje pin č.5 vede ke kontrolce vody v palivovém filtru /nafta/ v budíkách Citovat
S@jmon Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 aha díky tak to se toho mýho netýká Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.