Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nálepky hliník na auto - jsou doma//

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co se týka nezklouzávátek tak cena podle číňana by měla být kolem 4.5USD při odběru 15ks...to asi tolik lidí zájem mít nebude... uvidíme...nahodim samostatný vlákno atd.

Ohledně samolepek od každý mám posledních 6ks ...pokud někdo ještě má zájem a nevšiml si :D pak už nebudou :aut

Guest Scratch
Odesláno

proti tomu nic nemam....libi se mi jak se tady resi, jestli to je bezpecne a zda ti mobil nerozbije hlavu :)

takze za me si jej i vezmu a mobil klidne si tam polozim, protoze az se nabouram, tak mobil poleti spis dopredu ....

no ale co udelam s navigaci, co kdyz se mi pri bouracce od okna odrazi a propichne mi éééérpytel :D

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě to řezaný \"F\"ko drží, ale jeden cípek nic moc. Ale věřim žeto neupadne :D

Odesláno

Odlepuje...?? a když jste to lepili....odmastli jste to a nahřáli horkovzduškou nálepku i lak aby se aktivovalo lepidlo a pěkně to sedlo.......???:myslim:myslim

Odesláno

celda1970 : já teda nic nenahříval a drží to dobře.Jen jsem to pořádně odmastil a vyčistil do sucha.Až sám jsem překvapenej,že to tak pevně drží.

Guest Scratch
Odesláno

me to aky drzo pevne ale nebim kam s tim napisem podlouhlym......

Odesláno

Lepil jsem to společně s origo chrom lištou a ta drží v pohodě. Povrch jsem samo odmastil a jak nálepku, tak místo na kastli jsem nahříval. Drželo to bez problémů, až do 1.myčky :myslim

Bojím se, že další myčku už nepřežijou :( Potřeboval bych poradit, jakou náhradní lepenku použít. Nějakou tu 3M?:myslim

Odesláno

MJSytic : asi jedině zkusit tu 3M ale fakt mě to drží hoodně pevně a to jsem auto už bral 2xwapkou a ta ma tlak docela silnej.Budu ještě testovat na druhým autě tam chci dát tu největší nálepku. :D

Odesláno

\"eFko\" s Peugeot Sport? Taky jí mám a možná dneska půjde na auto. Až z něho umeju ten nános špíny. Jen si říkám, jestli jsem to nepřehnal s tou nálepkou. :D

[upravil dne 27/2/14 08:38 od radim.1008]

Odesláno

radim.1008 : jj přesně tuhle dám to tam z recese na zadni trojúhelník u okna :D A hlavně těhlech mám nejvíc ještě a když jsem se slitoval s nálepkou řezaný Fko co jsem měl navíc pro sebe pro Rejtyho tak tam pujde tahle.Zatím tohle místo vede u sedana na umístění :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...