Mestan18 Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Potřeboval bych poradit ohledně ventilátoru. Dneska jsem ho rozebral a snažil se pročistit protože byl moc hlučný ten problém jsem vyřešil, ale po zapojení plošného konektroru a zapojení klíče, ventilátor se točí skroro v maximální poloze a nejde zastavit ani zpomalit na menší chod jen ještě trochu přidá. Kde bych mohl hledat chybu.. Peugeot 405 1,9GRD 51kw Citovat
Marcel505 Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Nemohl odejít ten tyristor? To ale většinou běží na max a nebo vůbec... Citovat
Kasi Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Je to tím, také mi to běželo buď na téměř max nebo max. Citovat
Mestan18 Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 Dneska jsem oběhl vrakáč a donesl jsem druhý tyristor s tim chlazením. Zastavit už jde a jen jedna poloha takže to bude jistě tím. V dobrorm Elektre to jistě mají, takže snad problém bude vyřešení. Jak jsem se dočetl tak tento problém se vyskitoval dost často Citovat
Mestan18 Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 Dá sa to vymeniť? Môžem tie 4 nity odvrtať a potom asi odletovať čo treba ?Keďže je chybní ten tranzistor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.