Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

co začly mrazy tak autík nestartuje tak dobře jak před nima, dneska u nás bylo -7C a sice na první otočení, ale už je tam menší prodleva, tak 2s cca. Navíc není ani výkon tak hutnej, po ohřátí teda už celkem pohoda. Mám se strachovat, nebo to je klasika ?

Je to moje první zima s 307 tak se možná ptám zbytečně :P

Abych neplancal vlákna tak se mi na levý straně v předu usadil takový cvrček, není to ventilátor, ten skučí a asi jen je třeba promazat, tohle opravdu takový cvrkot

Odesláno

taky mi dneska auto při -2°C startovalo s absolutní nechutí a moc se mu nechtělo :) ale naskočilo uvidíme jak bude větší zima . Necháme nastartované než odmetu sníh a oškrábu okna a dělal bych ti i kdyby na autě nebylo nic. Vždycky ho nechávám raději minutku nastartované třeba si zakuř pokud nekouříš tak začni . Moc to nikdy nehoním max 2 tis otáček /m víc to nemá cenu auto je studené,trpí,nechce se mu.

cvrček ? u 306ky to dělalo ložisko ventilátoru - vyčistit namazat . Těžko říct co u tebe ale je to oprava zadarmo :-)

Odesláno

ok, díky za uklidnění, nechám ho raději zahřát...společně se subwoofrem :-) jinak s citem jezdím, nad 3tis tak na dálnici.

ten ventilátor je takový úpění, ale je možný že ten cvrkot je taky od toho, je zajímavý že přítelkyni to dělá u Punta a taky u ridiče :-) někdo ji řekl že jsou to světla...

Odesláno

z pravé strany to může být podtlakový ventil a v třinci bylo včera večer -7°C a na první šup bez problému, stačí otočit klíčkem a počkat až natáhne čerpadlo a zhasnou kontrolky, pak startovat.

Odesláno

nemluvím o podržení klíče ale o tom, že když vložíš klíč do spínačky máš tam polohy

1. rozsvítí se kontrolka baterky a ještě něčeho (nevzpomenu si)

2. rozsvítí se všechny kontrolky a když to chvíli necháš tak (tzn. že nenastartuješ) tak ti po chvíli nějaké kontrolky zhasnou a až pak startni, tak to dělám já - vždycky u každého auta a mám klid.

Odesláno

Ja mam tiez jednu otazku....polku zimy som jazdil uz na mojom auti ale to bolo tak -10 az max -15...ale nikdy som nevidel kontrolku zhavenia ani teraz a to ked sadnem rano do auta tak cca -6 a stale nic....starty su bezproblemove ale neviem ci sa niecoho nemam obavat :(... Dik za radu

Odesláno
nemluvím o podržení klíče ale o tom, že když vložíš klíč do spínačky máš tam polohy

jo tak jsem to pochopil :aut , dnesk a-8C a pohoda, napřed zhasne větší čast a pak zbytek

ještě jednou zkusím vyndat ventilátor a máznout, jestli cvrček zmizí, ale nechápu jak ten ventík protáhnu ven :myslim

[upravil dne 27/11/13 06:23 od tomikzlesa]

Odesláno

Jo a abych nezapomel,dnes taky bylo -8.8 stupnu a auticku se taky moc nechtelo ale dalo si rict,no preci jenom mrzne,je to moje prvni zima s 307,jo a hura,dnes se mi konecne rozsvitila kontrolka zhaveni a to uz jsem mel strach ze budu muset do servisu,nesvitila i kdyz bylo minus 6 stupnu.

Odesláno

Tak ventilátor, či co píská dál, nevím jestli sem ho mázl na správným místě, ale tak jinde to nejde :grr oni jsou ješte nějaké jiné ventilátory co by to mohly dělat, po stranách ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...