Jump to content

Xenofikace P306 (9/99)

ajsik
 Share

Recommended Posts

Chystam se dat misto potkavacich H7cek , xenonove vybojky. Budu kupovat celou sadu a montuje se pry jen vymenou zarovky v patici ale spise me zajima jestli to uz nekdo na 306 ci jinem aute delal:myslim.

Mam uz cirou optiku (ne vroubky)...

PS: pred origo H7 je clonka aby nesvitila tak vyrazne jde nejak sundat aniz bych musel kuchat svetlo:myslim?

Kdyby nekdo chtel bixenonve sady tak mam dve po 4500 sada ... komplet vsecko (cocky, vybojky, trafa, kabelaz -> original z fordu focus)

Hoj. Vis, ze obcas xenony montujem, a ani se nezeptas... :o) V kazdem pripade to jde v pohode, misto H7 je to uplne nejjednodussi, to tam sedne jako od vyroby. Napr. u H1 je treba trosku patici vybrusovat. Jinak v modelech 605 jsem to uz nekde resil a rozebiral, je si to treba jen najit. Jo, a tu clonku tam pokud mozno nechej, jinak pokud nebudes mit ten spravny typ vybojek, coz urcite mit nebudes, tak by to urcite oslnovalo. Vetsinou se prodavaji v sadach xenonu vybojky typu d2s, jenze ony jsou spravne urceny na montaz do jiz pripravenych cocek, a typ d2r je ten spravny na samotnou montaz do parabol. Jenze jak rikam, moc takhle na volnem trhu nejsou. Ale xenonman z autohifi neco urcite ma... Cus, Marek :o)

cuusss :) kurnik kdybych cetl podpisy ... :myslim tak vim ze ses to ty marku ... hele budik budu resit zitra pac dneska slavim Statnice :) dal jsem Bc. na podruhe :D

myslim ze ty dva bary by snad mely jit sehnat ale nemuzu zarucit ... xenony pres mail ;)

Ja jsem je montoval minuly tyden do P307 misto H7, kazdy pise jak to jde uplne v pohode ale.

- H7 je v objimce fixovana zkosenou patici, vybojka takoveto vybrani nema a tak se da umistiti jakkoli tj. pootocena v rozsahu 360° Jak ma byt spravne nevim ?

- pruzinky ktere drzi zarovku jsem musel vyndat a kompletne preohybat protoze vybojka ma vetsi prumer patice a je vyssi

- musim mit trvale stazene svetla o 2 (z 6) poloh

Jinak to sviti krasne bile :)