Woiser Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Zdravím, měl bych dotaz... a to jakým způsobem vyndat výplně dveří. Jedná se o 5dv. Zkoušel jsem to způsobem uvolnění všech šroubů (i pod repro) ale nepodařilo se mi jej uvolnit. Máte nějaký návod Radu nebo něco jak to udělat a jak se v mém případě vždy stane neulomit nějaký skrytý háček Citovat
MilanF1 Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Jaké šrouby jsi povolil? Pod repro i pod ovládáním oken? Taky je jeden šroub pod zátkou (pod zrcátkem). PS: doufám, že máš nový model Citovat
Woiser Odesláno 21. listopad 2013 Autor Odesláno 21. listopad 2013 je to pár týdnů z5... ale byli to, pod zátkou zrcátek, pod tím madlem, u repro a i pod ovládáním oken (je možná že s tím je spojené něco jiného, ale pro jistotu jsem ho vyndal) bral jsem za výplň od spodu, jedou dvakrát to trošku ruplo, ale nechtělo se to uvolnit na středu dveří... Citovat
miroja Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Tu na foreje celkom pekny popis co treba odskrutkovat, co vypacit. Zda sa, ze aj tvoj rocnik auta. Cital si? Citovat
Stifler Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Pokud jsi vyndal 2+3 šrouby, tak jich tam víc už není a pak už jen \"trhat\", dokud se nevycvaknout všechny ty čudlíky...doporučuji začít od spodní hrany, tam je jich snad nejvíc. Edit: miroja: to je návod na starý model, tam je to řešeno trochu jinak. [upravil dne 22.11.2013 08:00 od Stifler] Citovat
miroja Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 A nema aj on stary model? Podla naraznikov by mi to tak pripadalo, ale mozno sa mylim. Citovat
marko306 Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Podľa nárazníka tipujem r.v. Od 97 do 99. Čiže new model pred faceliftom a ten mal už tapacíry ako všetky 306 až do roku 01. Citovat
Woiser Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 marko má naprostou pravdu :-) a od jakého dolního rohu, u repro, nebo na konci dveří. Předtím jsem trhal od konce a jen to křupalo, tak jsem se dost zalekl a nechal toho. Edit: to co jsem odkřupnul jsem už nenakřupnul z5, takže jsem asi neco ulomil :-X Citovat
MilanF1 Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Tam, kde je repro, tam ne. Na druhé straně dole. Těch cvočků je tam fakt hodně, nahoru a k repru odhadem tak 8. Zabrat a oni vyskáčou. Pokud jsou ale relativně nízké teploty, lze očekávat, že nějaký ten cvoček zničíš /praskne/. Jo a taky nezapomeň sundat krytku na kolíček zámků . Skutečně musíš začínat odcvakávat od spodku, protože nahoře tapec je \"posazený\" na dveřích. Citovat
Woiser Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 oukej, myslím, že tohle bude dostačující množství informací, abych to nespackal Moc všem děkuju a pokud se všecko povede jak má, tak ve vlákně přibudou nové fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.