Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, měl bych dotaz...

a to jakým způsobem vyndat výplně dveří. Jedná se o 5dv. Zkoušel jsem to způsobem uvolnění všech šroubů (i pod repro) ale nepodařilo se mi jej uvolnit.

Máte nějaký návod :D Radu nebo něco jak to udělat a jak se v mém případě vždy stane neulomit nějaký skrytý háček :mad:

Odesláno

Jaké šrouby jsi povolil? Pod repro i pod ovládáním oken? Taky je jeden šroub pod zátkou (pod zrcátkem).

PS: doufám, že máš nový model :D

Odesláno

je to pár týdnů z5... ale byli to, pod zátkou zrcátek, pod tím madlem, u repro a i pod ovládáním oken (je možná že s tím je spojené něco jiného, ale pro jistotu jsem ho vyndal) bral jsem za výplň od spodu, jedou dvakrát to trošku ruplo, ale nechtělo se to uvolnit na středu dveří...

Odesláno

Pokud jsi vyndal 2+3 šrouby, tak jich tam víc už není a pak už jen \"trhat\", dokud se nevycvaknout všechny ty čudlíky...doporučuji začít od spodní hrany, tam je jich snad nejvíc. :D

Edit: miroja: to je návod na starý model, tam je to řešeno trochu jinak. ;)

[upravil dne 22.11.2013 08:00 od Stifler]

Odesláno

marko má naprostou pravdu :-) a od jakého dolního rohu, u repro, nebo na konci dveří. Předtím jsem trhal od konce a jen to křupalo, tak jsem se dost zalekl a nechal toho.

Edit: to co jsem odkřupnul jsem už nenakřupnul z5, takže jsem asi neco ulomil :-X

Odesláno

Tam, kde je repro, tam ne. Na druhé straně dole. Těch cvočků je tam fakt hodně, nahoru a k repru odhadem tak 8. Zabrat a oni vyskáčou. Pokud jsou ale relativně nízké teploty, lze očekávat, že nějaký ten cvoček zničíš /praskne/.

Jo a taky nezapomeň sundat krytku na kolíček zámků ;).

Skutečně musíš začínat odcvakávat od spodku, protože nahoře tapec je \"posazený\" na dveřích.

Odesláno

oukej, myslím, že tohle bude dostačující množství informací, abych to nespackal :) Moc všem děkuju a pokud se všecko povede jak má, tak ve vlákně přibudou nové fotky :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...