MJSytic Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Existuje něco takového? Koukal jsem na webu, ale chtěl bych něco bez virtual boxu a nějakého složitého nastavování. Nějaký prográmek-aplikaci, kterou jen nainstaluju-spustím a budu moct zkoušet a dělat, jako že mám zařízení s Androidem (Android stroj nemám, a když mám někomu radit na dálku, tak je to dost složitý, pokud to nemám před sebou:nevim ) Citovat
Almanil Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Mám dojem, že by to mělo jít je to součást vývojových nástrojů k androidu jestli se nepletu, ale zase to není jenom prográmek. Citovat
MirekCC Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Netbeans a dohrat AVD manager tuším , zkus mrknout tu [Edited on 21/11/13 14:59 by MirekCC] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 KJoukni sem, třeba to pomuže - http://www.svetandroida.cz/tag/android-na-pc Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Tohle mě taky docela zajímá, hlavně kvůli hraní her zda by to šlo nějak Citovat
MJSytic Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 poldiss: To bohužel není to, co potřebuju. Mě jde o simulaci nějakého Android zařízení. To je spíš to, co potřebuje Šalda MirekCC a Radek Hurvajz: No to jsem samozřejmě koukal, ještě než jsem se tu začal ptát - dokonce to SDK jsem i instaloval, ale nerozchodil. Přijde mi to strašně složitý - na to bych musel najít chuť se s tím nastavovat Tohle ale vypadá zatím ze všeho nejrozumněji:myslim [upravil dne 22.11.13 09:27 od MJSytic] Citovat
poldiss Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Taky mi pak docvaklo, že to není úplně ono, ale pro Šaldu na hry ideální Každopádně jestli chceš vyloženě simulaci zařízení, tak se stejně nakonec Virtualboxu nejspíš nevyhneš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.