kveton Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Nevali se doma nekomu nebo nevite kde a za kolik sehnat motorek na el. stahovani oken + ovladaci tlacika? Uz me nebavi furt kroutit klickou jako blbec!!! Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Původně zaslal: kveton Nevali se doma nekomu nebo nevite kde a za kolik sehnat motorek na el. stahovani oken + ovladaci tlacika? Uz me nebavi furt kroutit klickou jako blbec!!! Dik Ty máš okna na kličky? Já myslel, že se dávala elektrika na přední okna do všech 406 standartně! :o:o Jinak, každej tě asi stejně nejspíš odkáže na nějakej vrakáč. Abys ale ještě nemusel měnit tapec dveří... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 2Operator: Ja taky nemam v 406 el. stahovani oken. Mam to uz taky dlouhodobe na planu, ale dostanu se k tomu asi tak az pristi rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 V cechach se mozna davali dopredu el. okna standartne, ale nektery dovozy je nemaj (vcetne toho myho ) tapecirunk bych menit nechtel, musel bych akorat nejak zaslepit tu diru po klice, ty sedivy se mi nelibej, kdyz uz tak bych tam chtel s kozenym calounenim nebo z toho novyho modellu (2003) s cernym calounenim, ale to bude asi problem sehnat a kdyz to bude nekde k mani, tak to bude stat peknou palbu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 a ani nemeli otackomer (ten ja uz mam) a nemeli ani zrcatka v barve (a ty uz taky mam) :P:P :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 2 kveton Já se mrknu, odešlo mi totiž stahování LP okna a nechal jsem si vyměnit origo (cca 10 tis.Kč - dodnes se probouzím hrůzou, když si na tu cenu vzpomenu) - motorek byl asi funkční, ale odešly plastový převody. Jestli to chceš, rád ti to věnuji. Ale nevím, jestli to hned najdu, mám? v garage hroznej bordel. A taky nevím, k čemu ti to bude. Bylo by lepší koupit to na vrakáči - cca 2 tis. za dvéře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmarcus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 pokud by někdo potřeboval tak nechám komplet dveře za 4000,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: MilaS 2 kveton Já se mrknu, odešlo mi totiž stahování LP okna a nechal jsem si vyměnit origo (cca 10 tis.Kč - dodnes se probouzím hrůzou, když si na tu cenu vzpomenu) - motorek byl asi funkční, ale odešly plastový převody. Jestli to chceš, rád ti to věnuji. Ale nevím, jestli to hned najdu, mám? v garage hroznej bordel. A taky nevím, k čemu ti to bude. Bylo by lepší koupit to na vrakáči - cca 2 tis. za dvéře. To bys byl hodnej, jestli to nepotrebujes, tak bych si to vzal, alespon bych si pripravil zapojeni a vyzkousel to. Jestli to nejdes tak bych si pro to prijel, mam to kousek, jsem z Rudny. Cinkni nebo posli SMS na 608881755 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: wmarcus pokud by někdo potřeboval tak nechám komplet dveře za 4000,- Jak komplet? jako jedny cely dvere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmarcus Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 cely dveře se vším všudy,co k nim patří prakticky mám na 406 coko-li je potřeba:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 wmarcus: Potřeboval bych sedadlo řidiče, anebo celý pár, aby byl stejný vzor - měl bys a za kolik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Původně zaslal: wmarcus cely dveře se vším všudy,co k nim patří prakticky mám na 406 coko-li je potřeba:super Kolik by jsi chtel za L a P mlhovku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmarcus Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 sedačky samozřejmě mám taky: jsou nepoškozené s vyhříváním obě za 4000,- zadní k tomu dám zdarma co ty na to?Nebo nabídni svou cenu pokud by se ti to zdálo moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmarcus Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 jinak mlhovky už nemám:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Jo to by bylo dobrý, ještě aby to pasovalo: je to na ročník asi 97 (předek vypadá tak jako má Tornado na fotce), stačilo by mi ruční nastavování (nevím jestli jsou tam kabely) a jaká je barva - mohl bys prosím vyfotit vzorek? Doufám že sedadlo řidiče není úplně prosezené - proto to vyměňuji - náš pan řidič má asi 120 kg. Upřesníme to všechno fotkama a písemně a pak by to vyzvedl náš pracovník který jezdí každý týden přes Prahu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 wmarcus: kolik by jsi chtel za calouneni dveri a jaky jsou? (barva, ovl. oken vsechny na el?) a kolik za operky hlavy na zadni sedacky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek03 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 a obyc disky nemas??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmarcus Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 čalounění samozřejmě mám taky ,ale abych pravdu řekl nevím kolik za něj-nabídni cenu,je pěkné. na ty disky se musím podívat,ale měl bych je mít taky..nechceš orig.elektrony 15\";) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 Původně zaslal: wmarcus čalounění samozřejmě mám taky ,ale abych pravdu řekl nevím kolik za něj-nabídni cenu,je pěkné. na ty disky se musím podívat,ale měl bych je mít taky..nechceš orig.elektrony 15\";) to zalezi podle toho jaky je, klasicka sediva semis s drevenym oblozenim? el. okna i vzadu? Ja bych osobne nejradsi ty z uplne posledniho modelu (2002 a dal, je cely cerny, ale to se dost blbe shani) Nejlepsi bude kdyz se nekde sejdem, ja se na ne mrknu a domluvime se. Jestli jsi z Prahy, tak to nebude problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Původně zaslal: P607Olda Jo to by bylo dobrý, ještě aby to pasovalo: je to na ročník asi 97 (předek vypadá tak jako má Tornado na fotce), stačilo by mi ruční nastavování (nevím jestli jsou tam kabely) a jaká je barva - mohl bys prosím vyfotit vzorek? Doufám že sedadlo řidiče není úplně prosezené - proto to vyměňuji - náš pan řidič má asi 120 kg. Upřesníme to všechno fotkama a písemně a pak by to vyzvedl náš pracovník který jezdí každý týden přes Prahu. Tak jsem zjistil, že tam nemám konektory na elektriku. Je zachovalé? Fotit nemusíš, na vzorku tolik nezáleží. Ozvi se prosím a napiš tel, anebo email, v pátek večer bych to vyzvedl. Můj mobil: 737 286 244 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts