Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Poslední týden nejde zapnout ventilátor v kabině. Packa jezdí ale nefoukato. Ke konci když je to na skoro na max tak je slyšet cvakani a nic se neděje. Nefouká to vůbec, ani ň. Poradí někdo? Díky.

Odesláno

Jo. A jak to zjistím? Nemáš nějaký plánek jak rozebrat palubku nebo jak se k němu dostanu? Zapoměl jsem dodat ze někdy když jsem treba pravým kolem v letnul do dity na silnici tak to naskocilo. Díky.

Guest servisman
Odesláno

Tak koukni pod palubku spolujezdce tam jej najdeš . nalevo je vidět i ten hnědý konektor .

Odesláno

Ojeté uhlíky v motoru. Tak se mi to taky projevovalo, na pohýbání naskočilo, potom zase usnulo. Pohni svazkem k motoru (se zapnutým klíčkem), když to naskočí, a když nebude vyhřátý konektor (poznáš zrakem) tak jsou to uhlíky.

Demontáž ventilátoru v zimě:

bačkory na nohy, zařadit jedničku, sednout na sedadlo řidiče a otočit se lehnout na záda a hlavu k nohám spolujezdce. Samozřejmě, nohy se opírají o okno, tapecír, střechu...

Vyzkoušeno v -10 st.C.

[upravil dne 21.11.2013 09:07 od P607Olda]

[upravil dne 21.11.2013 09:07 od P607Olda]

Guest servisman
Odesláno

Jak nedá vypnout ? Ventilátor i když jej dáš na minimum tak ti poběží vždy na minimální otáčky po zapnutí klíčku .

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, ked yistim, ze mam v haji uhliky daju sa vymenit? Ak ano kde zozeniem ak nie kde zozeniem vetrak :-) Mn to robi to iste nejde obcas ked ho dam naplno tak sa rozbehne obcas nie vacsinou pocas jazdy sa obcas prebere, ked stonim nic...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...