Jump to content

Peugeot 206 Sedan!!!

Tornado
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
Původně zaslal: kveton

S prominutim je to hruza, vubec se mi to nelibi, ostatne jako fobie sedan, thalia atd...

takovyhle auta by melli zustat 5dv a ne to prasit prdeli. Kdyz chtej sedana, tak at si koupej 40x nebo 60x

Tot muj nazor

Sorry, ale s Tvým názorem nesouhlasím, mě se napak 307 sedan líbí a lituju toho, že se Peugeot rozhodl tuto kategorii honit jen po asijských silnicích - no, asi maj peněz dost (nebo že by nějaká dohoda s Renckem???)

• 9 months later...

no jeto o tom kdo kakej ma vkus mě osobně seto moc nepáčí (307sedan vcelku ujde)

ale sdilim názor s kveton em viz.(S prominutim je to hruza, vubec se mi to nelibi, ostatne jako fobie sedan, thalia atd...

takovyhle auta by melli zustat 5dv a ne to prasit prdeli.)

fabia sedan , thalia , :D:roker:mrk

když japončíci maj rádi prde... tak at sije dělaj:super ale co vydělávat se musí

ale už jeto taková nástavba:D:D:D

• 2 months later...

Ono strasne zalezi jak je to nafoceny. Ta fotecka 206ky na zacatku tyhle diskuze je fakt silena, ale ty ostatni na http://news.auto.cz/aktuality/peugeot-206-sedan-mala-607-pro-vychodni-trhy.html nejsou az tak strasny.

Je jasny, ze u toho sedana 206ky chteli co nejvic nafouknout kufr, ale moc se to asi nepovedlo (asi se styděli s tim v evropě vůbec vyrukovat :D) Pokud chce někdo 206ku s velkým kufrem, tak půjde do povedeného SWčka,ne?

Jo, thalia (nafouknutý clio) se prodává prý jen ve východní evropě + dál na východ - frantíci by se v tom asi styděli jezdit.:nevim

Pokud jde o zvládnutej přechod od hatchbacku k sedanu u mě to jednoznačně vyhrává novej renault megane. Sedan nema chybu.

[upravil dne 22.9.06 tanagy]

post-0-14109594849179_thumb.jpg

Původně zaslal: tanagy

Ono strasne zalezi jak je to nafoceny. Ta fotecka 206ky na zacatku tyhle diskuze je fakt silena, ale ty ostatni na http://news.auto.cz/aktuality/peugeot-206-sedan-mala-607-pro-vychodni-trhy.html nejsou az tak strasny.

Je jasny, ze u toho sedana 206ky chteli co nejvic nafouknout kufr, ale moc se to asi nepovedlo (asi se styděli s tim v evropě vůbec vyrukovat :D) Pokud chce někdo 206ku s velkým kufrem, tak půjde do povedeného SWčka,ne?

Jo, thalia (nafouknutý clio) se prodává prý jen ve východní evropě + dál na východ - frantíci by se v tom asi styděli jezdit.:nevim

Pokud jde o zvládnutej přechod od hatchbacku k sedanu u mě to jednoznačně vyhrává novej renault megane. Sedan nema chybu.

[upravil dne 22.9.06 tanagy]

Jo, jo, to je moc krásnej sedánek, kdyby to nebyl Renault, tak už je můj :D . no skoro :cool: .