Tornado Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Uz jste slyseli o tom, ze se ma vyrabet Peugeot 206 SEDAN?! TADY je o tom clanek. Bohuzel tento model neni urcen pro cesky trh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Nevypadá špatně. To je dělaný zase pro Čínu ne? Teď čtu že pro Írán. No co nemůžememe mít všechno. [upravil dne 28/8/05 Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Dave vsiml sis ze tam pisou ze se kdesi dela i 307 sedan?! By me zajimalo jak to muze vypadat. Zkusim se podivat na netu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Tak jen pro zajimavost a pro porovnani, takhle vypada 307 sedan. Tenhle je urcen pro cinskej trh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 u ty 206ky mi to prijde, ze je strasne nafouknuta prdel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 S prominutim je to hruza, vubec se mi to nelibi, ostatne jako fobie sedan, thalia atd... takovyhle auta by melli zustat 5dv a ne to prasit prdeli. Kdyz chtej sedana, tak at si koupej 40x nebo 60x Tot muj nazor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Původně zaslal: kveton S prominutim je to hruza, vubec se mi to nelibi, ostatne jako fobie sedan, thalia atd... takovyhle auta by melli zustat 5dv a ne to prasit prdeli. Kdyz chtej sedana, tak at si koupej 40x nebo 60x Tot muj nazor Sorry, ale s Tvým názorem nesouhlasím, mě se napak 307 sedan líbí a lituju toho, že se Peugeot rozhodl tuto kategorii honit jen po asijských silnicích - no, asi maj peněz dost (nebo že by nějaká dohoda s Renckem???) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aceman206 Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Mě se celkem ta 206ka sedan zamlouvá, ale asi ta 307 je hezčí :super:super Škoda že se tu neprodává Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vašek______106 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 no jeto o tom kdo kakej ma vkus mě osobně seto moc nepáčí (307sedan vcelku ujde) ale sdilim názor s kveton em viz.(S prominutim je to hruza, vubec se mi to nelibi, ostatne jako fobie sedan, thalia atd... takovyhle auta by melli zustat 5dv a ne to prasit prdeli.) fabia sedan , thalia , :roker:mrk když japončíci maj rádi prde... tak at sije dělaj:super ale co vydělávat se musí ale už jeto taková nástavba:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Mě se taky to zakončení nelíbí. Opravdu, jako by to někdo nafouknul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Tak u tý 206 mi to přijde, jak připlácnutej zadek ze 607 a u tý 307 jak zadek z focusu sedan:D Každopádně se mi to nelíbí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Ta 206 vypadá zvláštně, neřku-li divně, ale 307 vypadá hezky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennax Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 206 - srašnéééééééééééééééééé, 307 no s přivřenýma očima by to šlo:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 206 sedan se mi moc nelíbí zato ta 307 sedan je daleko hezčí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Původně zaslal: raspa 206 sedan se mi moc nelíbí zato ta 307 sedan je daleko hezčí Přesně tak, 206 sedan HRŮZA, ale 307 ...no to už je lepší . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 307 je celkem pěkná, ale ta 206 ... noto je hnus velebnosti ... ještě, že se bude prohánět jenom po Asii. To je, jakoby dělali 405 ve verzi hatchback ... prostě to vypadá přinejmenším \"vošklivě\":roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 206 se mi nelibi, 307 ujde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanagy Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Ono strasne zalezi jak je to nafoceny. Ta fotecka 206ky na zacatku tyhle diskuze je fakt silena, ale ty ostatni na http://news.auto.cz/aktuality/peugeot-206-sedan-mala-607-pro-vychodni-trhy.html nejsou az tak strasny. Je jasny, ze u toho sedana 206ky chteli co nejvic nafouknout kufr, ale moc se to asi nepovedlo (asi se styděli s tim v evropě vůbec vyrukovat ) Pokud chce někdo 206ku s velkým kufrem, tak půjde do povedeného SWčka,ne? Jo, thalia (nafouknutý clio) se prodává prý jen ve východní evropě + dál na východ - frantíci by se v tom asi styděli jezdit. Pokud jde o zvládnutej přechod od hatchbacku k sedanu u mě to jednoznačně vyhrává novej renault megane. Sedan nema chybu. [upravil dne 22.9.06 tanagy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Původně zaslal: tanagy Ono strasne zalezi jak je to nafoceny. Ta fotecka 206ky na zacatku tyhle diskuze je fakt silena, ale ty ostatni na http://news.auto.cz/aktuality/peugeot-206-sedan-mala-607-pro-vychodni-trhy.html nejsou az tak strasny. Je jasny, ze u toho sedana 206ky chteli co nejvic nafouknout kufr, ale moc se to asi nepovedlo (asi se styděli s tim v evropě vůbec vyrukovat ) Pokud chce někdo 206ku s velkým kufrem, tak půjde do povedeného SWčka,ne? Jo, thalia (nafouknutý clio) se prodává prý jen ve východní evropě + dál na východ - frantíci by se v tom asi styděli jezdit. Pokud jde o zvládnutej přechod od hatchbacku k sedanu u mě to jednoznačně vyhrává novej renault megane. Sedan nema chybu. [upravil dne 22.9.06 tanagy] Jo, jo, to je moc krásnej sedánek, kdyby to nebyl Renault, tak už je můj . no skoro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts