Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím. tak včera som sa bližšie pozrel na problém ktorý mám so stieračmi.

1. bol že pravý stierač musí byť von kúsok lebo zachytáva o kapotu

2. problém bol že to tak tam cukalo.

3. problém vyzerá to že tisíc-hran na stierači je vydratý.

po odstrojení plastu som videl ako je to tam urobené. veľmi podobný systém ako na 406 (chvíľu som si myslel že to prehodím celé a bude to ok)

ale po chvíli som zistil že 406 má väčší rozptyl medzi oskami na stierače ako na 607.

ďalší problém bol že je to nejako čudne poskladané resp. nezdá sa mi že je to tam original.

motorček má na sebe dopísané 406

a púzdra ktoré sú nacvaknuté na kĺbiky sú vydraté a predchádzajíci majiteľ zabránil vypadávaniu tak tam dal gumičku na vlasy :blicismajlik

myslím si že je to nejaká skladačka

je možné teraz zohnať nejaký nákres ako to má byť prípadne nejako sa dajú zrepasovať tie púzdra aby to nevypadávalo?

alebo rovno zhánať komplet druhý systém?

[upravil dne 17.11.2013 09:30 od tomik1987]

Odesláno

tak v tom pripade musis zohnat cely ten mechanizmus bez motorčeka v peu za 2719Kč alebo ten mechanizmus sa predava v celku, ked pises ze je tam napisane 406 ktovie ci je to vobec to čo tam ma byť :myslim

Odesláno

mechanizmus je z 607 určite ale motorček menili za motorček z 406. mechamizmus z 406 mam uplne v poriadku. a ten je širší. inak vieš mi poslať kód dielu? toho celého mechanizmu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...