jindra73 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Zdravím...dá se objednat samostatně plastová vrtulka k ventilátoru, který rozfoukává vzduch uvnitř vizidla ? Mlžily se mi okna ...tak jsem zapnul větrák na 3 a po 5 sec. divný zvuk ze vnitř jako by se něco rozlomilo a zůstalo tam po rozdělání jen 1/2 vrtule a ta ještě drhla o boky . Zbytek dílů vrtule jsem našel uvnitř rolámané na7 dílů...tak asi budu lepit, ale jestli to vydrží...kdyby se dala koupit celá vrtulka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Vrakoviště Peugeot Bystročice, 606 750 353, u Olomouce 5 km na Brno. Druhé je těsně vedle v Nedvězí, číslo nemám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Nedá se objednat, jen celý motor, takže viz příspěvek P607Olda ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts