Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau chlapy poradte prosim kde najdu snimac teploty nasavaneho vzduchu. V zime mi to hur startuje a muj mechanik mi tvrdi ze je to asi tim. Rikal jsem si ze bych to mohl zvladnout vymenit sam. Diky

Odesláno

.....je to asi tím.:myslim

Oprava pokus a omyl.Daj na giagnostiku a potom rieš,nevyhadzuj zbytočne peniaze.

Odesláno

Jen pro uplnost. Kdyz je venku kolem nuly tak studeny motor naskoci tak na 4 otoceni, kdyz je pet pod nulou tak uz tak na 6-7 otoceni a kdyz je vic jak patnact pod nulou tak to nekdy otoci motorem 8-10 krat nez to chytne. Baterka je OK, alternator i starter taky. Teply motor naskoci hned a pres leto se mi to taky nestava.

Odesláno

A žhaviče?Myslím,že hľadáš problém tam,kde nie je.Vymeň mechanika:roker

[upravil dne 15/11/13 13:58 od ferinko2]

Odesláno
To je taky moznost. Zhavice jsem jeste nemenil. A to vis a nebo si to myslis...?

To že to asi budú žhaviče si myslím.A to že treba vymeniť mechanika viem.

Odesláno

To si ich mal odpojené každý samostatne,ked si meral?Každý by mal mať okolo 1,0 ohmu.Vybral by som a preskúšal priamo na baterke.A tiež spínacie relé - či nie je prehriate.

[upravil dne 18/11/13 08:50 od ferinko2]

Odesláno

tak ještě zjistit, jestli na ně jde proud, když staruješ. V -5 by rozhodně pár vteřin měla svítit k nim připojená zkoušečka. Doba svícení nemusí odpovídat době svitu kontrolky v palubce ( alespoň na všech autech jsem to zatím tak měl ).

Každopádně by to chtělo někoho s diag, kdo tuší co a jak. Jestli se nepletu, tak čidlo teploty nasávaného vzduchu je ve váze vzduchu, hledal bych tam. Pokud se pletu, tak mě opravte :)

Odesláno
Tak žhaviče jsem proměřil a u všech jsem naměřil stejně a sice 0,1 takže asi OK ne?

0,1????? A to je podľa teba OK?

Odesláno

ono je někdy lepší ji vytočit, připojit na baterku a zkouknout. Můžou žhavit bídně, nebo být před smrtí upálením. Záruka \"kvality\" jsou také levné noname svíce...

• O 1 rok později...
Odesláno

Potřeboval bych radu. Kde najdu snímač teploty vzduch u mé motorizace. Dneska jsem byl na diagnostiku s plynem a na této sondě lítali nesmyslné údaje od mínusu po dvacet stupňů. Je to 1.4 16V. Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...