Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Raději bych se tam stavil, je to přece zásah do přední nápravy . Raději udělat geo než pak nové pneu.

Odesláno

Udělěj geometrii, dával jsem taky ramano na 807. Potom jsem jel na geometrii a bylo to o 4 mm na jedný a asi o 05,mm na druhý straně.

Je teda pravda že jsem dva roky na geometrii nebyl.

Odesláno

Když jsem měnil na jaře ramena tak jsem tam nejel, a až jsem na podzim měnil i kosti plus čepy řízení tak jsem potom jel na geo, jinak prý se má jezdit na geo 1x ročně, a ne jen když se něco mění.

Odesláno

Jo jo, geometrie je nutná, měnil jsem ramena, dali jsme je tam dle našeho názrou přesně jak byly (měřeno od přesného místa na kastli) a po změření byla geometrie úplně v čudu. Ovšem před tím jsem na geometrii nebyl, takže nemůžu 100% říci, že to před výměnou bylo OK, ale po geometrii jelo auto jako utržený :)

Guest servisman
Odesláno

Není to zbytečný , ono by jsi to pak třeba poznal časem. Já měnil čepy a jen jsem jel na sbíhavost pro kontrolu a chlápek mi řekl skoro jsem se trefil. Odchylka byla minimální asi na každé straně 0,5 mm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...