kveton Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 budu měnit rameno na předku a jen pro jistotu se zeptám, je nutné jít potom na geometrii? Citovat
ferinko2 Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Ak chceš kupovať nové gumy tak nemusíš Citovat
Guest servisman Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Raději bych se tam stavil, je to přece zásah do přední nápravy . Raději udělat geo než pak nové pneu. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Udělěj geometrii, dával jsem taky ramano na 807. Potom jsem jel na geometrii a bylo to o 4 mm na jedný a asi o 05,mm na druhý straně. Je teda pravda že jsem dva roky na geometrii nebyl. Citovat
Šalda Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Když jsem měnil na jaře ramena tak jsem tam nejel, a až jsem na podzim měnil i kosti plus čepy řízení tak jsem potom jel na geo, jinak prý se má jezdit na geo 1x ročně, a ne jen když se něco mění. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Jo jo, geometrie je nutná, měnil jsem ramena, dali jsme je tam dle našeho názrou přesně jak byly (měřeno od přesného místa na kastli) a po změření byla geometrie úplně v čudu. Ovšem před tím jsem na geometrii nebyl, takže nemůžu 100% říci, že to před výměnou bylo OK, ale po geometrii jelo auto jako utržený Citovat
kveton Odesláno 14. listopad 2013 Autor Odesláno 14. listopad 2013 já si to myslel, jen jsem chtěl potvrzení abych tam nejel zbytečně Citovat
Guest servisman Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Není to zbytečný , ono by jsi to pak třeba poznal časem. Já měnil čepy a jen jsem jel na sbíhavost pro kontrolu a chlápek mi řekl skoro jsem se trefil. Odchylka byla minimální asi na každé straně 0,5 mm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.