S@jmon Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 potřebuju poradit fakt nikdo neví kde je jednotka airbagu ? a ještě potřebuju vydělat vybouchlej airbag a netuším jak ho z auta dostat -_- všude samá gumová trubka která je jak živá nevydělával to někdo už ? Citovat
mxmen Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 jednotka airbagů je na středovém tunelu před řadící pákou, musíš sundat ten plastový kryt,u 106 nevím jak je řešen airbag spolujezdce,možná budeš muset sundat celou palubku aby jsi se dostal na šrouby co ho drží,ale nevím Citovat
S@jmon Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 oukey zítra ráno na to vlítnu a snad to půjde jen ten spolujezdcův airbag mě ani nestraš že musím rozebrat palubku Citovat
S@jmon Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 hoši aáá dotaz je možné přepájet konektor z rozbitýho volantovýho kroužku na spolujezdcovu přípojku do airbagu ? o.O já tu koncovku mám uštíplou -_- Citovat
ChouLu Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 V autě by jsi neměl mít žádný kabel pájený, natož u bezpečnostních prvků a to z toho důvodů, že se ti při destrukci vozidla může zlomit a airbag nevystřelí.. ale u 106 bych ho naletoval. Pokud by se destrukčně poničila palubka, tak ti airbag už nepomůže.. Jen pozor aby jsi měl stejný kabel a při pájení to odpoj z RJ airbagu.. Citovat
S@jmon Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 jasná správa nebo se ještě pokusím vykuchat z jednoho ve kterým je celej ten kabel a radši ho hodinu dostávat ven bude asi i lepší si myslím projistotu a díky za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.