Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, chci se zeptat mám chvilku pežotka ale vůbec netuším ani podle jakože manuálu kde je jednotka airbagů ? týpkoj předemnou vybouchali a už tam airbagy nedával a já bych to chtěl vyměnit a dát je tam stačej když budou funkční airbagy a ta jednotka že ?

[upravil dne 13/11/13 18:35 od S@jmon]

Odesláno

ještě budeš mít asi střelený pyropatrony v sedačkách, poznáš to podle toho že je skrabacená bužírka na zámku pasu (to do čeho pás zapínáš) To musíš taky vyměnit jinak ti bude svítit závada bagů.

Odesláno

právěže pásy fungujou normálně :) ono mi přijde že tam sou i jiný sedačky žejo :) ten co to měl předtim měl i záslepku airbagu na tom :) a ustřihlej spolujezdcův airbag a danou maketu :)

Odesláno

ahaá tak to mi uniklo :myslim , vypadá to že sou stažený takže asi vystřelený patrony :/ kolik zhruba byste v mým případě kdybyste měli kupovat někde z inzerátů/bazaru jiné dali za tydle pásy ?

Odesláno
druhej obrazek tak to znamena ze je vystrelenej...guma stazena dolu...

já dneska na to koukal a guma je stažená opravdu ale zas jak by měl bejt ten konec vystřelenej tak tam není :D

Odesláno

oukey :) tak ted ukecávám :D abych to měl komplet :D oba airbagy, jednotku, kabel ke spolujezdcoj, a tydle pásy :D když toho beru víc musí dát slevu :D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak se našel nový problém.. na diagnostice mi ukazuje že čelní volantový airbag má chybu..ale ostatní nehlásej chybu.. nemá někdo s timhle zkušenost.. prý je možný že i ten kroužek pod volantem že by odešel.. ale dával sem tam jiný z bouranýho auta protože ten co sem měl prasknul je možný že by to mělo nějakou spojitost ? o.O (a vymazat se mi to nepodařilo musím do pežota mi řekli..) ale zkouším co ještě by to mohlo bejt jiného.. jednotka byla i se všema přípojkama a airbagama z funkčního auta vymontována..

Odesláno

U pugu se to myslím maže samo, když se to opraví. Teda alespoň u mě to zatím u všech kontrolek takhle fungovalo :) Ten kroužek si myslím, že to klidně může být, nebo nějakej jinej konektor. Zkus to ještě projít, nebo připojit u někoho na diagnostiku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...