Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Servisné náradie pre P306


Guest bluesman

Recommended Posts

Zdravíčko páni!

Už dlhšie uvažujem, že si zakúpim nejaké náradie pre svoj Pežot, pretože okrem páru skrutkovačov a kombinačiek nič nemám. Preto by som sa vás chcel v tejto súvislosti opýtať, aké náradie potrebujem pre P306, aby som mohol pritiahnuť/uvoľniť a primontovať/odmontovať všetky diely.

Viem, že napríklad BMW máva sady náradia v kufri, existuje niečo také aj pre Peugeot? A ak nie, mohli by ste mi prosím povedať, čo všetko si musím zakúpiť (sadu skrutkovačov? sadu torxov? sadu inbusákov? gola sadu? sadu maticových kľúčov? :myslim)

Vďaka!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám 90 dílnou Gola sadu, kde mám dvě ráčny a šroubovák, na který jdou dát ořechy do malé goly + řada dalších nástavců, včetně Torxů. S touto sadou si vystačím na 80% úkonů. Ale je dobré mít ploché klíče, fajfky, trubkáče a další a další ... když chceš slyšet, co potřebuješ ... tak vlastně úplně všechno :D

Golu v kufříku vozím neustále s sebou, člověk nikdy neví, kdy se může hodit a zas tolik místa nezabírá ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eh ... tezka odpoved zde .. co vsechno na tom chces delat ? Ja mam tohle a zatim mi to celkem stacilo. Plus samozrejme vrtacka, uhlova bruska, montazni lampa, 2T hever, podpery-kozicky ..

242zzgh.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase kompletne vybavenú autodielňu nepotrebujem... :D

Ďakujem páni za reakcie, žiadna origo sada určená presne pre P306 teda neexistuje? ;) V kufri mám nejaký ten kľúč na matice kolies a hever, možno sú origo a možno nie, ale to je všetko čo mám. :D

Hlavne som nechcel kupovať nástroje, ktoré pri bežných úkonoch (výmena svetiel, zrkadiel, rozobratie hlavy valcov, sahary, palubovky, sedadiel, pántov dverí, držiaku rezervy, upevnenia výfukového potrubia, atď.) vôbec nebudem potrebovať... Ak by ste mi mohli dať tip na predajcov vašich kufríkových gola-sád, prípadne ďalších špeciálnych kľúčov/nástrojov, budem vám veľmi vďačný. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebuješ klasický ořechy,pak vnitřní a taky vnější torx (mám ořechy, které jsou na to nasadit - gola od Proteco za asi 3 tisíce...), hasák a flexu... víc jsem nepotřeboval :D Teda ještě nějaký šroubováky, nůž a nějaké kleště... ale víc nepotřebuješ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem vám páni! Začnem teda nejakou väčšou gola sadou, a potom sa uvidí. :)

Ešte mi dovoľte jeden dotaz - nemôže sa stať, že sa niektorý diel nebude dať odmontovať kvôli nejakému špeciálnu vzoru kľúča, ktorý dodáva len Peugeot pre svoje modely? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...