wooody Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Dobry den mam dotaz, znami muze mit tazne zarizeni za slusnou cenu z vraku, ale neni k tomu zadnej doklad, pouze technicak vraku, ktery byl ale dotazen z Irska a dotaz: Prihlasi mu nekdo to tazne na zaklade kupni smlouvy a toho irskeho technicaku??? A vadi ze vrak je benzin a teb znamy ma ropaka? Dekuji [upravil dne 3/11/13 18:59 od wooody] Citovat
wooody Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 pokud vim tak kdyz se kupovalo jety tak stacilo dolozit je je z toho samyho modelu a je tam zapsane Citovat
agresssor Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Ja kupoval taky tazny z bouracky a chteli po me typovej list ale jelikoz tazny bylo ze svs náchod tak mi ho bez problemu poslali a na prihlasovani to bylo ok.... Citovat
ChouLu Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Pro použité TZ postačí kopie velkého TP.. nicméně nevím zda to s Irským jde.. to se musíš zeptat na ouřadě Citovat
agresssor Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Pro použité TZ postačí kopie velkého TP.. nicméně nevím zda to s Irským jde.. to se musíš zeptat na ouřadě Tim si nejsem jistej, po me chtel typovej list Citovat
ChouLu Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Já si tím jistej jsem, protože jsem to tak dělal Citovat
Návštěvník Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Tazne_zarizeni/Zapis_tazneho_zarizeni_do_technickeho_prukazu_vozidla.htm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.