Alda M. Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Zdravím, kluci a holky....pořídil sem si právě 307 SW r.v. 2003 a potřeboval bych sehnat nové stěrače. Na těch co tam jsou jsou uchycené přítlačné aerodynamické lišty. Na ramínkách je logo peugeot, takže to budou asi nějaké origo. Poradil by jste někdo, kde bych mohl nové sehnat?? Ideálně ze rozumnou cenu Díky moc, Alda Citovat
Karlos91 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 já kupoval tady http://www.sterace-autolamp.cz/peugeot/307 sice je mám jenom měsíc ale zatim jsem s nimi spokojen stírají krásně a jsou tam adaptéry asi na 8 druhů uchycení já měl trochu problém je nasadit mám uchycení háčky ale nakonec jsem je tam dostal a drží dobře Citovat
Dark69 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Kup si uz poriadne stierace, nech su to aspon BOSCH. Tie lacne nestoja za nic a je to riesenie na jednu zimu. http://www.autoolej.sk/stierace/ploche-bosch-aerotwin/sada-stieracov-bosch-aerotwin-ar-651-s-650650mm-3397118913 Citovat
Alda M. Odesláno 3. listopad 2013 Autor Odesláno 3. listopad 2013 Každopádně na tom nechci uplně šetřit, protože nesnáším špatně setřené okno a vrzající stěrače :-) Díky za tipy. Citovat
307rg Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 no a ešte keď použijeješ funkciu hľadanie, tak budeš mať toľko tipov, že si nebudeš vedieť ani vybrať... Citovat
kv13 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 S tím že ty Autolam stěrače stojí za nic absolutně nesouhlasím.Nevím jestli s ním má propagátor Bosch předražených stěračů zkušenost,ale já je dával na auto před minulou zimou a ještě tuhle zimu je tam s klidem nechám.Je to 250 ku 760 kč to ať si každej přebere sám Citovat
Dark69 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 pre kv13: Nepropagujem Bosch, len ma hned napadli tak som ich napisal. Su aj ine dobre znacky Valeo a Champion.. Ja som len odporucal zainvestovat 30 eur do lepsich stieracov, co je normalna cena... A tych lacnych stieracov som sa namenil tolko, ze ich ani spocitat uz neviem.. Takze je to zbytocne tu rozoberat.. Kto chce kupi tie za 30eur a komu je to vela kupi tie za 10 eur.. Nech si kazdy vyberie... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Servisní poloha Ahoj, mám dotaz ohledně servisní polohy stěračů. Při koupi vozidla, když jsem ťukl do páčky, vyjely stěrače až k (asi A) sloupku, tj. byly skoro nakolmo (tak, jak to má asi být). Nyní když dám servisní polohu, vyjedou stěrače jen do půlky okna...dá se to někde nějak nastavit? Citovat
307rg Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 mám pocit, že nastaviť sa dá iba poloha pri montáži ramienka, problém bude pravdepodobne v priveľkej vôli v mechanizme a v takom prípade by pomohla výmena za nový, resp. zachovalý mechanizmus ja som si na mojom všimol, že pri mrazoch to tiež neostáva kolmo, no po zahriatí je to zvyčajne OK, zatiaľ nemám dôvod niečo riešiť Citovat
Medikovec Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 No nevím zda je nutné kupovat vždy nové stěrače...... já měním jen gumičky stejného profilu za 100,- Kč i s výměnou. Nechávám tam dávat nějaký silikonový a v servisu je to hotové za 15minut Citovat
celda1970 Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 .....gumičky stejného profilu za 100,- Kč i s výměnou...??? To je ranec...!!! Já používám gumičky z Lidlu za 12,50 a zadarmo mi je mění vždy ta dotyčná.....
Recommended Posts