Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zatéká do P306


nynanek

Recommended Posts

Neví někdo kudy může zatékat do P306 ? Voda zůstává na koberci u řidiče spíš blíž k pedálům. Je to evidentně po dešti (ne z topení) a je jí celkem dost (cca 1 litr). Ohmatáním stran koberce nelze zjistit, ze kterého místa přitéká. Zdá se mi, že je to vždy, když je auto zaparkované v šikmé poloze. Těsnění jsem kontroloval a nastříkal silikonem. Nepomohlo to.

Případné odpovědi, typu parkuj v garáži nebo na rovině, neberu. :mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

ke svemu zdeseni jsem dnes zjistil, ze me tece do auta... :grr

hlavni podezrely je antena. dnes solidne cedi a voda se objevila kolem stredovyho svetilka v aute. voda si vesele kapala na radici paku a kolem rucni brzdy. postupne promokl i tapacirovany podhled napravo i nalevo od svetylka. taxe ted modlim, aby to bylo skutecne jen pres antenu a ne pres tesneni celniho skla... :bojim:bojim:bojim

muze to mit i jinou pricinu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejsou někde ve předu u motorku stěrače náký odvodnovací kanály?kámoš měl ted stejnej problém u bmw a bylo to špatým kanálkem

To Kurt:zkus skontrolovat zadní světla,taky mě tamtudy zatejkalo do kufru,tak sem to podlepil silikonem a zatím dobrý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám tip - z vlastní zkušenosti, na?uknul to tu Crack. Když zvedneš haubnu 306, na řidičově straně v rohu (tj. v koutě čelního skla a blatníku) je kapsa, ve které je motorek stěračů. Na dně téhle kapsy je odvodňovací otvor o průměru cca 1,5 cm. Není vidět, musíš posvítit baterkou. Já jsem tam měl napadané kousky listí, které tu díru ucpaly, a při každém dešti se kapsa naplnila vodou. Kupodivu motorek si to nechal pár měsíců líbit, než zkratoval a musel se vyměnit. Ale proč to říkám: Když auto parkovalo s čumákem nahoru a pršelo, otvorem okolo kabelů vedoucích do kabiny natekla voda dovnitř k pedálům, a to fest. Když auto stálo rovně, vody bylo jen málo. A když se parkovalo čumákem dolů, tak nic. Přišel jsem na to vlastně náhodou, když se utopil ten motorek. Šlo to proš?ouchnout těžko, protože odvodňovací otvor nevede přímo pod auto, ale do prostoru mezi podběhem a černým plastovým krytem podběhu. Takže jeden člověk š?ouchal tyčkou zeshora z kapsy, a druhý odtahoval kryt podběhu, aby ten špunt z listí mohl propadnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja jsem zjistil zatekani do 306 prednimi dvermi.ale ne pod tapecirunkem .tece primo kolem gumy dveri a vyteka to do auta ve spodnim rohu v predu u prednich dveri.videl jsem uz 5 306tek a vsecky naprosto stejne.udelal jsem malinkou dirku do tesnici gumy a voda zacala odtekat ale reseni nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...