Vvitty Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Dneska jsem nasel machrovinku, proti ktere je vestavba Mi16 motoru do 205 detskym hranim (bez urazky uspesnych prestavcu!) nejak takhle vypadalo auto jednoho britskeho silence... objem motoru 27l (ne, desetinna tecka tam vazne nema byt...), v aute dodaval nejakych 750 koni @ 2500 otackach. Originalne se Rolls Royce Merlinpouzival ve stihacich letadlech (Spitfire, Huricane, P51-Mustang), bombarderech a tancich. V letadlech dosahoval az 1650 koni (samozrejme na vysokooktanovy letecky petrolej a se superchargerem - "turbem"). A pak ho nekdo vezme, postavi kolem nej auto a stresuje majitele Ferrari a Porsche na nemeckych dalnicich jizdou korabem 200mph (neco pres 300km/h).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Tak to koukám.... :mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 OK ok .. tak ja uz to dam do garaze.. at nedrazdim Italsko-Nemecky hracky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Panečku a tahá za sebou cisternu s palivem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Nevím jak vám, ale mě se ten obrázek auta otevře pekelně malinkatej :aut Jinak vozítko to může bejt zajímavý........:roker [upravil dne 26/8/05 Bohouš 205 GTI] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 to DjBoom: to netusim, mozna ma misto nadrze sud? to Bohous: to asi kazdemu... vypada to, ze kvalitni fotky zrejme nejsou, moc se mi po tom nechtelo patrat, ja puvodne hledal jen specifikace toho motoru a par kvalitnich fotek, protoze me bavi mimo jine taky letadla z obdobi WWII... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts