flacek Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Zdravím všechny, protože zatím objevuju další a další vymoženosti Berlinga, tak se chci rovnou zeptat co to vše umí, resp. jestli není někde nějaký souhrn funkcí. Naposledy jsem si po vypnutí motoru omylem bliknul dálkovými světly a auto začalo svítit. V první chvíli jsem myslel že to rozkopu, že se zase něco po*ralo z elektroniky a hledal kde je problém, až auto samo zhaslo. Pro jistotu jsem to opakoval znova a opět to svítilo a asi po minutě zhaslo. Takže usuzuji, že to je nějaká funkce ala \"coming home\". Mám ještě něco očekávát, že zapnu svojí \"nešikovností\"? PS: Hledal jsem nejen zde ale i přes pana Googla ale celkově o BSI jsem toho moc nenašel, vyjma teda chyb co se vyskytují. Citovat
ferinko2 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Diagnostika-načítať BSI-pozrieť možnosti. Citovat
milan.sk Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Táto fcia umožní po zaparkovaní auta si posvietiť na cestu k domu po dobu 1 min. a potom samé zhasnú. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.