Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapi , dneska ráno po nastartování ( venku cca 8°C ) se mi stalo že se motor strašně třepal . Otáčky normální jako obvykle (cca 900 ) ale když jsem vyšel ven se přesvědčit zda to třeba nedělá výfuk , protože se celé auto chvělo , tak se třepal z toho i výfuk ale ten drží dobře . Zkusil jsem auto zdechnout a znovu nastartovat , pořád stejné . Jindy je motor tichý a ani o něm nevím ale to třepání bylo fakt hodně poznat. Vydal jsem se tedy do práce se špatným pocitem ovšem když jsem ujel cca 1.5 kilometru a zastavil na přejezdu , motor byl zase tichý jako obvykle a nešlo ani slyšet že běží . Čím by to mohlo být ? když byly mrazy tak akorát pokulhávalo startování ale motor ( ikdyž měl větší otáčky když byl mráz cca 1100 ) tak byl tichý . čím by to mohlo být ? kdyby byl silemblok špatný tak by to to dělalo pořád ne ?

Odesláno

Mě to taky hned napadlo že to jde na tři válce ale nikdy jsem se s tím ještě nesetkal. Proč by to ale udělalo ? Špatné svíčky ?

Doma máme fabku 1.2HittleruvTajnyProjekt a tam když nešel jeden válec tak ty 2 to neměly sílu ani rozjet :D

Odesláno

Dnes stejné podmínky,opět 8 °C ráno , rosa apod .. Auto naskočilo tak jak obvykle - správně .

Čím to může být , že to skočilo na 3 válce a pak se během jízdy ten čtvrtý rozhýbal ? to je nějáké divné ne ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mrknu na svíčky . Jak zjistím zda mi probíjí rampa ?

btw: co to stojí , slyšel jsem že je to hodně drahý špás ta rampa.

[upravil dne 20/11/13 08:51 od venomcz]

Odesláno

Potmě záblesky, ale není to vždy vidět - pokud je tam svod díky vlhkosti, tak ani záblesky nebudou. Půjčit si jinou na zkoušku.

Vyndej ji a prohlídni. Je tady někde návod jak ji zalít pryskyřicí.

Odesláno

četl jsem to no , zkusím to prověřit a vyměnit rovnou svíčky ( nechám to na jaro ) pokud se znovu neprojeví problém zatím to bylo ojedinělé . Auto při přerazování trochu škube se mi zdá ale není to nic hrozného . Myslím si že do Jara nebude problém to vydržet uvidíme jak bude větší zima

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...