venomcz Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Zdravím chlapi , dneska ráno po nastartování ( venku cca 8°C ) se mi stalo že se motor strašně třepal . Otáčky normální jako obvykle (cca 900 ) ale když jsem vyšel ven se přesvědčit zda to třeba nedělá výfuk , protože se celé auto chvělo , tak se třepal z toho i výfuk ale ten drží dobře . Zkusil jsem auto zdechnout a znovu nastartovat , pořád stejné . Jindy je motor tichý a ani o něm nevím ale to třepání bylo fakt hodně poznat. Vydal jsem se tedy do práce se špatným pocitem ovšem když jsem ujel cca 1.5 kilometru a zastavil na přejezdu , motor byl zase tichý jako obvykle a nešlo ani slyšet že běží . Čím by to mohlo být ? když byly mrazy tak akorát pokulhávalo startování ale motor ( ikdyž měl větší otáčky když byl mráz cca 1100 ) tak byl tichý . čím by to mohlo být ? kdyby byl silemblok špatný tak by to to dělalo pořád ne ? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 asi nešel motor na všechny válce? po nějaké době (zahřátí) se nefunkční válec přidá... Citovat
venomcz Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 Mě to taky hned napadlo že to jde na tři válce ale nikdy jsem se s tím ještě nesetkal. Proč by to ale udělalo ? Špatné svíčky ? Doma máme fabku 1.2HittleruvTajnyProjekt a tam když nešel jeden válec tak ty 2 to neměly sílu ani rozjet Citovat
venomcz Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 Dnes stejné podmínky,opět 8 °C ráno , rosa apod .. Auto naskočilo tak jak obvykle - správně . Čím to může být , že to skočilo na 3 válce a pak se během jízdy ten čtvrtý rozhýbal ? to je nějáké divné ne ? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 jestli to dělá jen při tomto počasí, zkus prostříknout konektory řídící jednotky, rampy, prostě elektriky kolem motoru:myslim Citovat
venomcz Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 udělalo to jen jednou , mohlo to udělat i kdyby byl sníh nebo horko třeba . Nemusí to mít vliv na počasí . Ovšem zkusím to WDčkem provalit. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 na kontakty bych šel něčím, co je určeno na čistění kontaktů-konektorů, což WD myslím není Citovat
venomcz Odesláno 19. listopad 2013 Autor Odesláno 19. listopad 2013 Tvoje věta mi připoměla léta s Alfou tam na každý můj dotaz byla odpověď : Normální jev u Alfy ... Citovat
P607Olda Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Asi ti probíjí zapalovací rampa anebo máš moc velkou mezeru na svíčkách. Citovat
venomcz Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 Mrknu na svíčky . Jak zjistím zda mi probíjí rampa ? btw: co to stojí , slyšel jsem že je to hodně drahý špás ta rampa. [upravil dne 20/11/13 08:51 od venomcz] Citovat
P607Olda Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Potmě záblesky, ale není to vždy vidět - pokud je tam svod díky vlhkosti, tak ani záblesky nebudou. Půjčit si jinou na zkoušku. Vyndej ji a prohlídni. Je tady někde návod jak ji zalít pryskyřicí. Citovat
venomcz Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 četl jsem to no , zkusím to prověřit a vyměnit rovnou svíčky ( nechám to na jaro ) pokud se znovu neprojeví problém zatím to bylo ojedinělé . Auto při přerazování trochu škube se mi zdá ale není to nic hrozného . Myslím si že do Jara nebude problém to vydržet uvidíme jak bude větší zima Citovat
Marek.206 Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 normalní jev u GTI;) Rejty, ak je to normálne, ak ako to vyriešiť? Ty si s tým mal tiež problém? Pretože mňa to trápi už od jesene. Citovat
bezdo Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 toto mi tiež sporadicky robilo a až do doby keď som naštartoval a už to neskončilo. Odišiel 4. vstrekovač. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.