Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim:

chtel jsem se zeptat zda-li se nekde daji sehnat predni svetla na new model peugeotu 406 s denim svicenim napriklad viz audi atd atd

nebo delal si to nekdo doma primo?

Odesláno

Na poslední STK čučeli jak sůvy z nudlí, dyž zírali, jak po zapnutí světel jedou hezky dolů a nahoru... Přišlo se na to kouknou celý osazenstvo... ;-)

Odesláno

Tak to je dobrý :D

V tom vlákně to píšeš a tak se chci zeptat,jestli by jsi neposkytl návod na to sklápění.Jestli to není přeci jen chráněno patentovým vzorem :D

Jen se o to zajímám,zatím neuvažuji o montáži.

Odesláno

Mno... vyřešil jsem to časovým relé (já to řešil CRM91H, které se sem tam u mě válí), které po zapnutí na cca 2s sepne a do obvodunaklápění světel nachvilku zapojí odpor, který nastaví dělič tak, aby šla dolů. Po odčasování se to rozepne a světla se vrátěj zpátky do polohy nastavené kolečkem. Dá se to vyřešit jednou 555, ověřeno laboratorně v práci, někde tam mám i schémátko. Teď by to chtělo najít někoho, kdo by pár kousků vyrobil. Ty časáky jsou ale kapku dražší, s 555 to vyjde tak do 50,- kaček (??) plus cena relátka, no.. do stovky se to prostě vejít musí.

Odesláno

chlapy chci se zeptat.

koupil jsem led diody jako hlavni svetla po zapojeni je to krasny ale nic nevidite spatny :(

chci se zeptat jde nebo slo by to dat do mlhovek? nevim jaka tam je patice popr zda-li to jde predelat na h7 a dat tam ty led a pouzivat jkao deni sviceni...JEto blbost ale jen se ptam

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...