Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pytam sa iba tych co s opravami maju skusenosti, ci sa uz s takymto problemom stretli, a co konkretne bolo pricinou - na diagnostike v servise vyhodilo zavadu EGR, konkretne nemoznost urcenia polohy uzatvaracej klapky. Nasledne boli robene ukony:

- vymena EGR za novy (povodny EGR ventil bol stary pol rok a chybu ukazovalo od zaciatku, ibaze som to prisiel riesit do ineho servisu, a tam mi povedali hned, ze budu robit s novymi suciastkami, nemozu sa spoliehat na to ze od cudzieho servisu su ok). Chybu ukazovalo stale aj s novym EGR ventilom, cize tam vratili stary.

- vymena riadiacej jednotky (najprv sa zohnala ina z vrakoviska, hodnoty sa nakopirovali z povodnej, chybu vykazovalo stale. Nasledne sa objednala fungel nova, chybu ukazovalo stale). Takze chyba nebola ani v riadiacej jednotke. Nechala sa tam povodna.

- momentalne riesia snimac polohy klapky, ktory kontrolovali ako prvy este ked som tam doniesol auto, ale vyzeral byt ok. Ale kedze ostatne veci uz skontrolovali, a stale chybu vyhadzuje, tak ho preveruju znova + celu kabelaz.

Natahuje sa to uz dva a pol mesiaca, auto je cely cas v servise, a preto sa chcem spytat ci uz niekto mal obdobny problem, a co bolo pricinou.

Vdaka

Odesláno

Kod chyby?

To nevyzerá na EGR ventil,Ale na klapku EGR-tzv.dávkovač vzduchu za intercoolerom pred vstupom sania na hlave válcov.Klapka je ovládaná podtlakom a ten zas elektroventilom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...