Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dve sady: Matador MP 58 a MP 59 Nordica ;) Teraz mám obuté MP 58 a mal som ich 5 sezón, max spokojnosť, MP 59 Nordica som mal jednu sezónu, ťiež max spokojnosť...Na Matador neviem nič zlé povedať...;)

Odesláno

na matadoroch je obutá naša Sportage a tie gumy majú mizerný záber na snehu a lade to auto má čo robiť .... inu dnes mi prišli NOKIAN WR D3 guma mäkkučká oproti matadorom a vyzerá to na dobrú sezónu zajtra sa chystám dať obuť na disky.

Odesláno
Žádné. Jezdím jen na suchu, jakmile napadne sníh, automobil musí pod plachtu.

ono muzes jet i v zime po suchu a tadá, náhle zacne snezit a behem chvile mas na nasnezino - bilo behem par minut, co pak? to mas v aute plachtu a nechas to stat u cesty ?) :roll

Odesláno

Michelin Alpin 4 ...

Minulý rok sa velmi osvedčili :) Ako jeden z mála som sa vždy vyškriabal na firemné parkovisko cez brutalne zasnezeny a zladovately kopec :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Na 206ce mam ted Dunlop Winter Sport M3. Na poradnym snehu a ledu jsem je zatim nevyzkousel, na suchu jsou ale docela hlucny.

Driv jsem na jinym aute pouzival Continental Winter Contact 3 a ty byly naprosto paradni. Celkem levny, neprilis hlucny a drzely naprosto skvele i v horach na ujezdenym snehu.

Odesláno

Tak poreferujem o nokianoch čo som kúpil na túto sezonu. rozmery: R14 175/65 gumy sú počas týchto miernych teplôt okolo nuly úplne mäkkučké a na suchej vozovke držia bez problémov. na mokru chodím pomalšie cez zatáčky takže neviem. vyzerá že vzorka pôjde dole rýchlejšie ale keď budú dobre držať na snehu a ľade tak mi to vadiť nebude vôbec. a zostal som prekvapený aké sú tiché tieto gumy s týmto vzorom. :o

Odesláno

Obuto před třemi týdny KLEBER 185/65 R 15 KRISALP HP2 88T. Zkušenosti skoro žadné, najeto pouze 800km. Podle nějakých testů \"PRÝ\" trochu hlučnější, zatím v pohodě...

Odesláno

matador MP58 - dalo sa na nich jazdit

kleber krisalp HP2 - sneh bezproblemov, zvladol som na nich aj 20cm neodhrnuteho snehu do kopca ked boli nove, cim su viacej zodratejsie, tym to je horsie na snehu, na lade je to take vseliake maju tvrdsiu zmes, v zime vydrzia cca 40 000 km

wredestein snowtrack C3 - o chlp lepsie ako klebery, sneh bezproblemov ale rychlo ubudaju, na rozmocenom kasovitom snehu ako keby plavali zo strany do strany

pri vsetkych troch vyrobcoch som musel pouzit sem tam aj retaze aby som sa dostal do ciela

Odesláno

Ja koupil Pirelli 195/65-15 tak poznam jak pojedou,mate nekdo snima skusenosti?Mel jsem v loni na Oplu Matador s bez problemu jsem vyjel tam kde ostatni zustali, no pry jsou Pirellky jeste lepsi,no asi spis zalezi na stylu jizdy

Odesláno

Ja koupil Pirelli 195/65-15 tak poznam jak pojedou,mate nekdo snima skusenosti?Mel jsem v loni na Oplu Matador s bez problemu jsem vyjel tam kde ostatni zustali, no pry jsou Pirellky jeste lepsi,no asi spis zalezi na stylu jizdy

• O 11 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, já jsem koupil Goodride 608sw snowmaster 175/65/R14. Uvidíme jaká bude zima a jak budou na sněhu držet.

Upraveno uživatelem Raduna

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...