DanHal Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Zdravím, asi před týdnem mi při zařazení trojky začala vypadávat rychlost. Hodím jí tam, chvíli jedu a najednou neutrál. I když jí tam pořádně narvu, občas vypadne. Tento problém byl asi už před rokem, ale pak to dělat přestalo. Čím to může být? Je to docela otravné. Dělá to jen trojka. Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Táhla nebo kloubky řazení v lepším případě... Citovat
Dave_k Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Mě to dělalo u zpátečky. Muselo se měnit táhlo řazení. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 V prvom rade by som spravil to \"najlacnejšie\" ... Vymeň olej v prevodovke (ide ti tam 2 Litre, myslím ,že Total Transsmition 75W 90, ale to si ešte over) a nejakou kvalitnou vazelinou, napr grafitouvou, premaž tiahla pravedovky ... Mali by byť vidieť aj z vrchu, s pohľadu za motor, ale aj od spodu ... Mne síce kvalty nevypadávali, ale keď som sa s tým pri výmene oleja dostatočne dosť vyhral, a tiahla som riadne premazal, tak kvalty sa hádzali o veľké poznanie lepšie, resp. ľahšie ... Je to najlacnejšia alternatíva, ktorá skoro nič nestojí Olej v prevodovke sa mení uplne bezproblémov, ak máš napr prístup k montážnej jame, tak je to rýchlovka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.