sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 zdravim Hoši potreboval bych poradit , nechce mi startovat auto jednou jsem ho chipl a pak uz nechtel naskocit po cca 15 min zkouseni naskocilo a jel jsem pote asi 3x p rubehy cesty jsem ho normalne chcipl a pak nastartoval , po asi 4 hodinach stani uz zase nechtel naskocit tak sem sel spat a rano jsem ho vyskousel naskocil a po cca 1 minute sam chcipl , svicky mam nove , pal filtr taky rampu taky krokac cistej , dnes jsem odpojil ten novy pal filtr a divil se ze predtim sem zkousel startovat a po odpojeni filtru ani kapka neukapla takze asi cerpadlo ??? dnes jsem vyndal cerpadlo vycistil sitko a napojil cerpadlo na 9v baterii ( cerpadlo je 12v takze mi ji to okamzite vybylo ale cerpadlo funguje , kdyz jej ale dam do auta zapojim a otocil klickem tak ho vubec neslysim :myslim Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 zdravim Hoši potreboval bych poradit , nechce mi startovat auto jednou jsem ho chipl a pak uz nechtel naskocit po cca 15 min zkouseni naskocilo a jel jsem pote asi 3x p rubehy cesty jsem ho normalne chcipl a pak nastartoval , po asi 4 hodinach stani uz zase nechtel naskocit tak sem sel spat a rano jsem ho vyskousel naskocil a po cca 1 minute sam chcipl , svicky mam nove , pal filtr taky rampu taky krokac cistej , dnes jsem odpojil ten novy pal filtr a divil se ze predtim sem zkousel startovat a po odpojeni filtru ani kapka neukapla takze asi cerpadlo ??? dnes jsem vyndal cerpadlo vycistil sitko a napojil cerpadlo na 9v baterii ( cerpadlo je 12v takze mi ji to okamzite vybylo ale cerpadlo funguje , kdyz jej ale dam do auta zapojim a otocil klickem tak ho vubec neslysim :myslim Benzinu je tam 20 L Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 Proste cerpadlo netlaci benzin ale kdyz ho napijim na 9v tak jede dáva normalne ale v aute nereaguje a pojistky mam v poradku jak v aute tak v motoru proste vsechny Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 imobilizer?? odpojen uz od koupe auta Citovat
Guest servisman Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 koukl bych na snímač otáček jaké má hodnoty /co si pamatuji asi 390ohmů/ pak vícefunkční relé u řj motoru. Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 koukl bych na snímač otáček jaké má hodnoty /co si pamatuji asi 390ohmů/ pak vícefunkční relé u řj motoru. a ja zavisi snimac otácek s cerpadlem ??? cerpadlo vzbec nesepne a neda benzin nikam Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 koukl bych na snímač otáček jaké má hodnoty /co si pamatuji asi 390ohmů/ pak vícefunkční relé u řj motoru. a ja zavisi snimac otácek s cerpadlem ??? cerpadlo vzbec nesepne a neda benzin nikam A prosim te kde najdu snimac otazek neni to nahodou jedno s tech barevnejch cidel ?? (modre/hnede/zelene) Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 zitra promerim konertor co jde k cerpadlu zda k nemu vubec jde EL. Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 jinak auto starterem toci i motorem ale proste nechytne (baterie nove nabita na 100%) Citovat
machulda Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Mě se před pár lety stalo něco podobnýho u astry. Musela se vyměnit řídící jednotka a pak vše fungovalo. Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 Mě se před pár lety stalo něco podobnýho u astry. Musela se vyměnit řídící jednotka a pak vše fungovalo. modlim se abys nemel pravdu Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 napada me spatná kostra co vy na to , uhnily kabel ?? Citovat
P607Olda Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 To snadno zjistíš voltmetrem, že na obou svorkách čerpadla bude 12 V. A když tu správnou přizemníš, tak je vyhráno. Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 To snadno zjistíš voltmetrem, že na obou svorkách čerpadla bude 12 V. A když tu správnou přizemníš, tak je vyhráno. uz abych byl z prace doma a mohl to vyzkoušet , když Pažoutik nejede je to nahovno i kdyz ho zrovna nepotrebuju Citovat
P607Olda Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 A to jsi nezkusil hned? Když koukáš na čerpadlo a voltmetr máš v ruce, tak samozřejmě ťukneš voltmetr na oba vývody (proti kostře). Citovat
sanny1102 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 A to jsi nezkusil hned? Když koukáš na čerpadlo a voltmetr máš v ruce, tak samozřejmě ťukneš voltmetr na oba vývody (proti kostře). kdyz jsem mel čerpadlo venku a nezpustilo mi tak jsem myslel ze je proste v P mel jsem ho doma a napadlo me dat ho na 9v baterii a zjistil ze je ok ale to už byla dost tma a dnes od 7 jsem byl v praci pak lital autem vsude mozne pak pro rampu do auta a kdyz jsem kolem 20:00 dojel dom a dal rampu a koukal na pl filtr ze tam nejde benzin a vytahl cerpadlo tak jsem toho uz mel dost , zitra je taky den :-) Citovat
P607Olda Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 a napadlo me dat ho na 9v baterii a zjistil ze je ok Tak v té chvíli bych ho dal zpět a přivedl 12 V dvěma vodiči přímo od baterky. Když je OK tak ať předvede... Citovat
sanny1102 Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 VYŘEŠENO - Bylo to multifunkční rele to maly černy vedle ŘJ :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.