Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim Hoši potreboval bych poradit , nechce mi startovat auto jednou jsem ho chipl a pak uz nechtel naskocit po cca 15 min zkouseni naskocilo a jel jsem pote asi 3x p rubehy cesty jsem ho normalne chcipl a pak nastartoval , po asi 4 hodinach stani uz zase nechtel naskocit tak sem sel spat a rano jsem ho vyskousel naskocil a po cca 1 minute sam chcipl , svicky mam nove , pal filtr taky rampu taky krokac cistej , dnes jsem odpojil ten novy pal filtr a divil se ze predtim sem zkousel startovat a po odpojeni filtru ani kapka neukapla takze asi cerpadlo ??? dnes jsem vyndal cerpadlo vycistil sitko a napojil cerpadlo na 9v baterii ( cerpadlo je 12v takze mi ji to okamzite vybylo ale cerpadlo funguje , kdyz jej ale dam do auta zapojim a otocil klickem tak ho vubec neslysim :myslim:myslim

Odesláno
zdravim Hoši potreboval bych poradit , nechce mi startovat auto jednou jsem ho chipl a pak uz nechtel naskocit po cca 15 min zkouseni naskocilo a jel jsem pote asi 3x p rubehy cesty jsem ho normalne chcipl a pak nastartoval , po asi 4 hodinach stani uz zase nechtel naskocit tak sem sel spat a rano jsem ho vyskousel naskocil a po cca 1 minute sam chcipl , svicky mam nove , pal filtr taky rampu taky krokac cistej , dnes jsem odpojil ten novy pal filtr a divil se ze predtim sem zkousel startovat a po odpojeni filtru ani kapka neukapla takze asi cerpadlo ??? dnes jsem vyndal cerpadlo vycistil sitko a napojil cerpadlo na 9v baterii ( cerpadlo je 12v takze mi ji to okamzite vybylo ale cerpadlo funguje , kdyz jej ale dam do auta zapojim a otocil klickem tak ho vubec neslysim :myslim:myslim

Benzinu je tam 20 L

Guest servisman
Odesláno

koukl bych na snímač otáček jaké má hodnoty /co si pamatuji asi 390ohmů/ pak vícefunkční relé u řj motoru.

Odesláno
koukl bych na snímač otáček jaké má hodnoty /co si pamatuji asi 390ohmů/ pak vícefunkční relé u řj motoru.

a ja zavisi snimac otácek s cerpadlem ??? cerpadlo vzbec nesepne a neda benzin nikam

Odesláno

a ja zavisi snimac otácek s cerpadlem ??? cerpadlo vzbec nesepne a neda benzin nikam

A prosim te kde najdu snimac otazek neni to nahodou jedno s tech barevnejch cidel ?? (modre/hnede/zelene)

Odesláno

Mě se před pár lety stalo něco podobnýho u astry. Musela se vyměnit řídící jednotka a pak vše fungovalo.

Odesláno
To snadno zjistíš voltmetrem, že na obou svorkách čerpadla bude 12 V. A když tu správnou přizemníš, tak je vyhráno.

uz abych byl z prace doma a mohl to vyzkoušet , když Pažoutik nejede je to nahovno i kdyz ho zrovna nepotrebuju :D

Odesláno
A to jsi nezkusil hned? Když koukáš na čerpadlo a voltmetr máš v ruce, tak samozřejmě ťukneš voltmetr na oba vývody (proti kostře).

kdyz jsem mel čerpadlo venku a nezpustilo mi tak jsem myslel ze je proste v P mel jsem ho doma a napadlo me dat ho na 9v baterii a zjistil ze je ok ale to už byla dost tma a dnes od 7 jsem byl v praci pak lital autem vsude mozne pak pro rampu do auta a kdyz jsem kolem 20:00 dojel dom a dal rampu a koukal na pl filtr ze tam nejde benzin a vytahl cerpadlo tak jsem toho uz mel dost , zitra je taky den :-)

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...