Jump to content

Opět téma \"katalyzátor\"

Petr X
 Share

Recommended Posts

Nazdarek, tak jsem konecne dodelal na aute vse, co jsem potreboval. Pristrojovku mam novou, takze budiky funguji bez problemu, jen palivomer ukazuje porad plnou nadrz (ale zavada neni v budiku).

ALE ... mam konecne KAT. Koupil jsem original cely prvni dil vyfuku s KATem z 1.8 16V r. v. 2002. Jeden typek rozprodava naborenou 406ku. Tak mi ho nechal za 1000,-.

A normalne byste neverili, jak je to auto konecne tichoucky ... za celou dobu, co ho mam, jsem toho konecne docilil :)) Tan traktorovej zvuk je FUČ.

[upravil dne 23.8.05 Petr X]

Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Petr X

Nazdarek, tak jsem konecne dodelal na aute vse, co jsem potreboval. Pristrojovku mam novou, takze budiky funguji bez problemu, jen palivomer ukazuje porad plnou nadrz (ale zavada neni v budiku).

ALE ... mam konecne KAT. Koupil jsem original cely prvni dil vyfuku s KATem z 1.8 16V r. v. 2002. Jeden typek rozprodava naborenou 406ku. Tak mi ho nechal za 1000,-.

A normalne byste neverili, jak je to auto konecne tichoucky ... za celou dobu, co ho mam, jsem toho konecne docilil :)) Tan traktorovej zvuk je FUČ.

[upravil dne 23.8.05 Petr X]

už se tady o tom psalo a já ti odpovídal že jsem si jej nechal vyměnit katík a pohodička

:roker

[upravil dne 24.8.05 komisar]

Ja vim, mel jsem na tebe dat hned, myslel jsem si to taky, ale resil jsem spis nejdrive ostatni veci, ktery bylo potreba udelat a na tohle jsem si porad nedokazal vyclenit finance ... chtel jsem totiz koupit novej kat, ale ten by byl drobek drazsi nez tenhle :)

Původně zaslal: Dave_k

2002 má už 2 lambdy ne? Takže jsi jednu díru zaslepoval? Ale jinak dobrej kup. :super

Dik, jojo, 1000Kc - dobrej kup. Hlavne je to teda krasne tichy, takovy to svoje auto neznam :))

No nevim, byla tam jen jedna dira na lambdu. Byl to naprosto stejny dil jako jsem mel ja. Leda ze by to teda byla 2001ka, je to mozny. On kdyz mi volal na inzerat, tak rikal 2001 a pak kdyz jsem prijel, tak 2002, tak to mozna poplet. Hlavne ze to ma normalni zvuk, to bylo strasny.

Akorat jsem ted zvedav na tu spotrebu, bylo mi receno, ze stoupne, ale logicky bych rekl, ze by mela mozna klesnout, nevim. Mozna se to i trosku lip sbira z nizkych otacek.

Původně zaslal: Dave_k

No já akorát vím že JirkaP má 01 a právě řešil uklepaný drátek u lambdy za vejfukem.

Já tam mám taky jenom jednu. :super

Tak nevim, jedine ze by to delali ve dvojim provedeni. Ten muj ma jen jednu diru na lambdu pred katem ... vlastne skoro kousek od parohu.