Šalda Odesláno 17. únor 2015 Autor Odesláno 17. únor 2015 Já teda pořád přemýšlím o nějakým dodatkovým světle na couvání, který bych měl napojený zvlášť na vypínač v palubce, právě kvůli tomu když někde stojím o samotě a nevidím, a nebo třeba i jen jako "pracovní" světlo, když někoho budu vytahovat a podobně, jen nevím kam to dát, na zadní vrata to není kam dát, maximálně mě napadl led pásek dát třeba pod RZ nebo tak nějak, a nebo potom jako to mají terénní auta, dal bych to pod střešní nosič, a nějak bych tam zavedl drát. Citovat
Šalda Odesláno 20. únor 2015 Autor Odesláno 20. únor 2015 Takže hotovo a folie jsou na autě, Suntek HP5, od B sloupku dozadu, a zatím si zvykám, je poznat že je míň vidět ven, ale při normální jízdě to nevadí, ještě uvidíme v noci při couvání, ale couvám jen podle vnějších zrcátek, tak by to neměl být problém, zítra zkusím udělat foto. Citovat
Šalda Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 Tak prozatím jen rychlofotky, až bude nějaký pěkný místečko tak to nafotím líp Jinak ve skutečnosti je to tmavší než na fotkách, možná až moc, ale prostě není vidět dovnitř, a to byl účel Citovat
John Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 Pěkný ,,pohřebák" aspoň tam můžeš dělat nekalosti a nikdo tam nevidí Citovat
Šalda Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 Johne, já su ženatej, tam se už žádný nekalosti nekonaj Ale je fakt že se tam toho dá dělat dost Citovat
Šalda Odesláno 22. únor 2015 Autor Odesláno 22. únor 2015 Díky Radime Jinak jsem dnes udělal debordelizaci žárovek a přendal je z x různých krabiček do jedné co mě přišla z Číny. Ještě si budu muset objednat jednu, protože musím koupit do zásoby nějaký diody, na RZ, couvačky a podobně. Citovat
Almanil Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Ten žarovkový organizér vypadá super, dobrý napád, Taky se mi tu v každém autě něco válí a nemám v tom žádný pořádek. Citovat
Šalda Odesláno 22. únor 2015 Autor Odesláno 22. únor 2015 Mě to právě už vadilo že sem to všechno vozil v x různých krabičkách, teď mám jen tuhle a potom ještě 2 origo na H4, a vše se to vejde do jedné schránky v podlaze, v té druhé mám další blbosti jako tažný lano, startovací kabely, a nějaký kurty. Citovat
Šalda Odesláno 26. únor 2015 Autor Odesláno 26. únor 2015 (upraveno) Tak mě dneska přišly od badisáka nový blikače, a rozdíl je teda hodně velkej, ty moje byli jednak každej od jiné firmy, Gecar a Depo, navíc jeden byl uvnitř pěkně špinavej, a druhej byl celej bílej, protože měl sloupanou tu chromovou vrstvu. Teď to svítí úplně super, jen to nejde pořádně vyfotit :-D Upraveno 26. únor 2015 uživatelem Šalda Citovat
JIMI 07 Odesláno 28. únor 2015 Odesláno 28. únor 2015 Šaldo to osvětlení motoru se mi líbí,super nápad!!! Citovat
Šalda Odesláno 28. únor 2015 Autor Odesláno 28. únor 2015 Díky, já si to už bez něj neumím představit, už se to několikrát večer hodilo že sem nemusel mít v ruce jako baterku mobil Citovat
JIMI 07 Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 asi je na to normohodina a třeba i půl, gemču dělá vedle mě v robotě ale neptal jsem se.u nás je za 800kč celý auto Citovat
Šalda Odesláno 2. březen 2015 Autor Odesláno 2. březen 2015 Jo jo, byla to normohodina, ale už to mám dávno udělaný Citovat
Šalda Odesláno 15. březen 2015 Autor Odesláno 15. březen 2015 Tak podle předpovědi počasí už je zima za náma, ostatně vlastně ani žádná nebyla, tak jsem dneska konečně přezul. Citovat
Honza z Nera Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 . . . fešák jeden lázeňská červený, nebylo to přezutí přeci jenom trochu narychlo? Vzhledem k počasí jaké bude přes Velikonoce. Citovat
Šalda Odesláno 31. březen 2015 Autor Odesláno 31. březen 2015 Vzhledem k tomu že sem ve městě, kde stejně už sníh není a nebude, ani dnes nebyl, jen takový poprašek kterej za 2 hodiny zmizel, a vzhledem k tomu že zimní gumy měli vzorek 3mm, tak letní mají cca 2x více, tak si myslím že jsem neudělal chybu Citovat
Šalda Odesláno 15. duben 2015 Autor Odesláno 15. duben 2015 (upraveno) Tak zatím vyfoceno jen tak na rychlo, ale světla konečně koupena a nasazena A je to teda pecka, všechno teď svítí mnohem víc, a blinkr a hlavně zpátečka svítí úplně exkluzivně, s tou Led parkovačkou to svítí až nyní jako sviňa Upraveno 15. duben 2015 uživatelem Šalda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.