Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já teda pořád přemýšlím o nějakým dodatkovým světle na couvání, který bych měl napojený zvlášť na vypínač v palubce, právě kvůli tomu když někde stojím o samotě a nevidím, a nebo třeba i jen jako "pracovní" světlo, když někoho budu vytahovat  a podobně, jen nevím kam to dát, na zadní vrata to není kam dát, maximálně mě napadl led pásek dát třeba pod RZ nebo tak nějak, a nebo potom jako to mají terénní auta, dal bych to pod střešní nosič, a nějak bych tam zavedl drát.

Odesláno

Takže hotovo a folie jsou na autě, Suntek HP5, od B sloupku dozadu, a zatím si zvykám, je poznat že je míň vidět ven, ale při normální jízdě to nevadí, ještě uvidíme v noci při couvání, ale couvám jen podle vnějších zrcátek, tak by to neměl být problém, zítra zkusím udělat foto.

Odesláno

Tak prozatím jen rychlofotky, až bude nějaký pěkný místečko tak to nafotím líp :D

Jinak ve skutečnosti je to tmavší než na fotkách, možná až moc, ale prostě není vidět dovnitř, a to byl účel :D

post-8540-0-02160700-1424552586_thumb.jp

post-8540-0-20554700-1424552600_thumb.jp

post-8540-0-02885100-1424552611_thumb.jp

Odesláno

Díky Radime :)

Jinak jsem dnes udělal debordelizaci žárovek a přendal je z x různých krabiček do jedné co mě přišla z Číny. Ještě si budu muset objednat jednu, protože musím koupit do zásoby nějaký diody, na RZ, couvačky a podobně.

post-8540-0-93176900-1424596962_thumb.jp

post-8540-0-59643900-1424596971_thumb.jp

Odesláno

Mě to právě už vadilo že sem to všechno vozil v x různých krabičkách, teď mám jen tuhle a potom ještě 2 origo na H4, a vše se to vejde do jedné schránky v podlaze, v té druhé mám další blbosti jako tažný lano, startovací kabely, a nějaký kurty.

Odesláno (upraveno)

Tak mě dneska přišly od badisáka nový blikače, a rozdíl je teda hodně velkej, ty moje byli jednak každej od jiné firmy, Gecar a Depo, navíc jeden byl uvnitř pěkně špinavej, a druhej byl celej bílej, protože měl sloupanou tu chromovou vrstvu. Teď to svítí úplně super, jen to nejde pořádně vyfotit :-D

post-8540-0-74646100-1424964047_thumb.jp

Upraveno uživatelem Šalda
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Vzhledem k tomu že sem ve městě, kde stejně už sníh není a nebude, ani dnes nebyl, jen takový poprašek kterej za 2 hodiny zmizel, a vzhledem k tomu že zimní gumy měli vzorek 3mm, tak letní mají cca 2x více, tak si myslím že jsem neudělal chybu :D

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak zatím vyfoceno jen tak na rychlo, ale světla konečně koupena a nasazena :D

A je to teda pecka, všechno teď svítí mnohem víc, a blinkr a hlavně zpátečka svítí úplně exkluzivně, s tou Led parkovačkou to svítí až nyní jako sviňa :mrk

post-8540-0-09583500-1429130347_thumb.jp

Upraveno uživatelem Šalda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...