Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nenapadna upoutavka, aneb 407 opet v akci!


Guest DD

Recommended Posts

Zanedlouho bude mit na techto strankach nenapadnou premieru prvni film z dilny \"Netopyrka productions\". Protoze jsem byl pozvan na realizaci celeho projektu a zaroven mi bylo udeleno povoleni nalakat zdejsi osazenstvo na premieru, ctete pozorne dale ...

Film vznikal pomerne dlouhou cestou - od peclivych storyboardu, az po narocne kamerove operace. Pri nataceni jsme tez celili nebezpecnym konfliktum se starsimi obcany, neutuchajicimu dusnu a casovemu tlaku, ktery na nas vyvijela produkcni, scenaristka a reziserka v jedne osobe. Maly stab cital celkem 4 osoby, ovsem vice neni treba prozrazovat.

V exkluzivnim rozhovoru pro tento prispevek centralni osoba Netopyrka tajuplne sdeluje: \"Jedna se o jednoduchou zapletku s nekolika zvraty. Cely film je nizkorozpoctovy a pojali jsme ho amatersky podle vzoru Blair Witch. Tentokrat jsme zcela vynechali digitalni triky a spolehli se na osvedcene filmarske metody. Myslim, ze se maji divaci na co tesit.\"

A nyni par fotografii z realizace ...

Zcela zniceny kaskader/ridic a operator kameroveho voziku odolava natlaku reziserky a trpelive nasloucha jejim pokynum..

teaser1.jpg

Netopyrka (reziser, scenarista, produkcni, kameraman) behem pripravy na nejakcnejsi scenu celeho filmu. Co nevidite je bezpecnostni pripoutani a hasici pristroj v pozadi. Celou scenu jistily dve sanitky a pozarni vuz..

teaser2.jpg

Pri vyrobe detailnich zaberu bylo nutno obcas vynalozit veskere usili, aby vypadal zaber realne. Maser reziserky dostal pri tomto zaberu hystericky zachvat a neustale vykrikoval slova \"obratel\", \"ceska\" ci \"sval\".

teaser3.jpg

Vozovy park dostal pri nataceni filmu radne zabrat. Protoze se jedna o amatersky snimek, nebylo zadne auto pri tvorbe filmu zniceno..

teaser4.jpg

Poloprofesionalni vybaveni stabu zajistilo hladky prubeh celeho nataceni. Je nutno zminit i skvele cateringove sluzby firmy \"Netopyrka BAT catering\"..

teaser5.jpg

Pro nataceni specialnich prizemnich zaberu bylo nutno manipulovat s tezkou technikou. Komisar uradu pro bezpecnost prace hlidal opodal, aby nedoslo k ujmam na zdravi..

teaser6.jpg

A konecne finalni pohled na usmev spokojene reziserky, kterou ceka jen poslednich par zaberu..

teaser7.jpg

Netopyrka productions a cely realizacni tym doufa, ze se Vam bude zitrejsi, ci pozitrejsi premiera libit. Na filmu probihaji posledni upravy, ruchari pracuji a strihac nepusti nuzky z ruky. Teste se!

Za cely tym zdravi a zve na premieru ..

DD

[upravil dne 23/8/2005 DD]

[upravil dne 23/8/2005 DD]

[upravil dne 23/8/2005 DD]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brezineves trikrat hold. A tesim sa :D:super

Otazka: Nedostala ustredna postava projektu pri nakrucani najakcnejsej sceny tohto nizkorozpoctoveho filmu po hlave tretimi dverami? To by som fakt nikomu neprial. :D

A mozno po uspechu a nejakom spenazeni bude aj na novu pravu ponozku? Netopyrka? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Driver

Tak to jsem zvědavý na to dílo. To by chtělo veřejnou projekci :super Měl bych k dispozici projektor a velký plátno, ale nejsou prostory.

prines projektor, bydlim na letne, muzeme promitat po setmeni na zed budovy ministerstva vnitra co je naproti :)

urcite jim to nebude vadit, nevadilo jim ani kdyz jim tam pred tydnem psali \"Paroubek je ha*zl\"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skupko&netopyrka:

nevadi, to neni problem, ohlasime na osmou, pockame ctvrt hodinky (vysilani upoutavky PG Clubu + nazvu filmu), pak zacneme promitat, videl bych to tak na 3 bloky reklam ve filmu, no a potom dame titulky (15 minut by mohlo stacit, ne?) a zakoncime \"filmem o filmu\" a divackym poradem \"dolejte autorovi\" s pripitkem :)

to se na hodku a pul celkem docela dobre natahne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DD: Tak ten film bude nieco fakt uuuuuzasne ked uz pri fusakli Ste zvolili takyto profesionalny pristup. No a este ked sa k tomu prida Vasa kreativita, tak si to ani neviem predstavit :D.

Vvitty: zacinam lutovat, ze som tak daleko od tej PRAHY :( Ta projekcia bude mat GRADY! Nechcete potom zalozit aj specialnu kolekciu suvenirov studia Brezineves v e-shope?

No a este kedy to vydate?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...