jirina Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 ahoj, nevíte náhodou, kde by se dal sehnat popis pojistek na P405 nový model?? potřeboval bych ho na zapojení dálky, jako jestli je tam nějaký konektor jako volný na připojení atd. dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Někde mám cizojazyčnej částečně amatérsky přeloženej seznam, tak ho sem zkusím dostat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirina Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 tak to by si byl moc šikovnej:), to by mi snad mohlo pomoct, dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikh Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Posli mi cislo na fax. a ja ti to poslem.Mam to na dvoch A4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirina Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 čaudy, tak tady je ten fax: 387 438 443, mockrát dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikh Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Posli mi to prosim ta aj s predvolbou,aj medzinarodnou a potom mesta.Takto neviem kam to mam poslat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Erikh: 00420 387 438 443 tak je to komplet jirina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikh Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 OK.V pondelok to mas...Daj potom vediet ci to preslo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Nemůžu sem tu tabulku dostat, ale našel jsem jen pojistku na centrál (F15). Dálkový ovládání by tam možná mohlo být taky (přece jen to funguje pospolu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJJD Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 F1 - 15A - Vyhřívání zadního skla - vyhřívané zpětné zrcátko; F2 - 5A - Levé zadní koncové světlo; F3 - 5A - Koncové světlo do mlhy - ovládání předních mlhovek; F4 - 10A - Přední obrysovky, zadní osvětlení SPZ, kombinovaný přístroj, hodiny, reostat osvětlení; F5 - 10A - při zap. zap.- Zpožďovací relé stropní svítilny, relé kompresoru chlazení, čidlo hladiny oleje, otáčkoměr, Kontrolka ruční brzdy a brzdovky, zpětný světlomet, relé ventilátoru chlazení; F6 - 15A - Příslušenství - Stěrače, ostřikovače, brzdová světla, osvětlení přihrádky v palubce, svítilna na čtení mapy, tlakový regulátor; F7 - 15A - Houkačka; F8 - 20A - Relé napájení el. zavírání oken, osvětlení kufru, hodiny, centrál, přední a zadní světýlko, pamě? autorádia; F9 - 5A - Autoradio + příslušenství - poloha pojistky 13 nebo 40; F10 - 15A - příslušenství, ovládání vyhřívání zadního skla, relé el. zavírání oken+předních a zadních dveří, nastavení zpětného zrcátka, vyhřívání sedadel, varovné osvětlení, osvětlení hodin; F11 - 5A - Pravé koncové světlo; F12 - 10A - příslušenství, ovládání ABS; F13 - ovládání el. zavírání zadních oken; F14 - 25A - Ovládání el. zavírání předních oken; F15 - 15A - houkačky, kompresor, zapalovač cigaret; F16 - 5A - Levý přídavný světlomet; F17 - 15A - Pravý přídavný světlomet; F18 - 15A - Klimatizace; F19 - 5A - Neobsazena; :roker:roker:roker:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirina Posted September 20, 2005 Author Share Posted September 20, 2005 to DJJD: mockrát ti děkuji, toto sem právě sháněl, ještě jednou dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJJD Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Rádo se stalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Devatenáct pojistek má starší model, nový jich má 30 a ty okruhy nejsou všechny stejný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirina Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 aha, takže musím počkat, až mi někdo pošle ty správné, ano? :) tyhle se budou taky někdy hodit, zatím dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJJD Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Sory, na modely od 93 je to : F1 10A Radio (accessories +ve); F1A 10A Radio (battery +ve); F2 5A Air conditioning, instrument panel, interior light time delay, selector illumination; F3 Spare; F4 10A Lights on buzzer, RH tail light; F5 15A Engine cooling fan/coolant temperature control unit relay, air conditioning; F6 10A ABS control unit; F7 20A Horn; F8 Shunt; F9 5A LH tail light, front sidelights, sidelight warning light, number plate light; F10 30A Zadní elektrické okna; F11 Spare; F12 10A Reversing light, cruise control, handbrake warning light, alarm siren and control unit; F13 Spare; F14 30A Electric seats, alarm; F15 30A Central locking, front/rear interior lights, luggage compartment light, electric aerial, interior light time delay; F16 20A Cigar lighter (battery +ve); F16A 20A Cigar lighter (accessories +ve); F17 Spare; F18 10A Rear fog lights; F19 10A Sidelights, instrument panel illumination, dimmer switch; F20 30A Heated front seats; F21 30A Air conditioning; F22 20A Tailgate wiper; F23 15A Heated rear window switch; F24 30A Windscreen wipers, supply to control unit cruise control interface; F25 5A Radio memory, clock, engine cooling fan relay at low rpm; F26 30A Hazard warning light switch; F27 30A Heated rear screen, heated mirrors; F28 15A Instrument panel, digital clock, height adjustment control unit, stop lights, differential lock, ride height adjustment; F29 30A Přední elektrické okna; F30 15A Map reading light, courtesy mirror light, glovebox light, lights on buzzer, indicators, electric mirror adjustment, electric window one-touch operation, rear electric window relay; No a slovník to jistí ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirina Posted September 23, 2005 Author Share Posted September 23, 2005 to DJJD: mockrát dík, hodím to do překladače a nějak si to přeložím, ještě jednou díík :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommate Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 jen mimo mísu, jsem takhle jednou dělal revizi v pojistkách (starší palubka 405) a nemohl jsem se dopočítat těch pojistek (podle manuálu 19) a pak jak jsem je všechny ze zlosti vyházel a zjiš?uji, že tam je 5 slepých poziček na rezervní... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Jo, to u novýho modelu taky... (4 nebo 5) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts