Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, vracím se k otřepanému tématu, který je ale opět aktuální, teď v říjnu... :D Mám blbý pocit, že mi auto nějak málo topí. Abych se alespoň trochu ohřál, musím mít topení naplno. Nevíte někdo, jak vyčistit radiátor a hlavně, jak se k němu dostanu?

Odesláno

Nechcem ta strasit, ale myslim ze niekde sa pisalo, ze misi ist von cely stredovy panel. ale.

Moze byt, ze ak mas malo vody v chladeni, tak sa nevymiena teplo.

skus.

Dostat sa k nemu da aj zboku pod volantom ale to je asi malo.

Odesláno

Ahoj, no, nevypadá to, že by bylo málo vody v chlazení... Mám spíš fakt dojem, že ten radiátor bude zanasenej... Kdysi jsem řešil podobný problém u Reault Espace, r.v.88. Rozebrali jsme celou přístrojovku, pod kterou byl výměník klimy, ale ta stejně nefachala, tak jsme vykuchali. Byl zasranej až hrůza. Radiátor se vyfoukal a zbavil listí, sirek, vajglů a podobnýho bordelu, kterej se tam nějak dostal... Potom to topilo krásně a hlavně to opravdu foukalo, až mi to skoro sfouklo čepici z hlavy... Jen jsem potřeboval vědět, kde přesně ten radiátor je. Mám totiž taky podezření, že mi kolem něj, nebo někde kolem topení, teče do auta...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...