Kobra 72 Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Zdravím, vracím se k otřepanému tématu, který je ale opět aktuální, teď v říjnu... Mám blbý pocit, že mi auto nějak málo topí. Abych se alespoň trochu ohřál, musím mít topení naplno. Nevíte někdo, jak vyčistit radiátor a hlavně, jak se k němu dostanu? Citovat
mmartinkovic Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Nechcem ta strasit, ale myslim ze niekde sa pisalo, ze misi ist von cely stredovy panel. ale. Moze byt, ze ak mas malo vody v chladeni, tak sa nevymiena teplo. skus. Dostat sa k nemu da aj zboku pod volantom ale to je asi malo. Citovat
Kobra 72 Odesláno 14. říjen 2013 Autor Odesláno 14. říjen 2013 Ahoj, no, nevypadá to, že by bylo málo vody v chlazení... Mám spíš fakt dojem, že ten radiátor bude zanasenej... Kdysi jsem řešil podobný problém u Reault Espace, r.v.88. Rozebrali jsme celou přístrojovku, pod kterou byl výměník klimy, ale ta stejně nefachala, tak jsme vykuchali. Byl zasranej až hrůza. Radiátor se vyfoukal a zbavil listí, sirek, vajglů a podobnýho bordelu, kterej se tam nějak dostal... Potom to topilo krásně a hlavně to opravdu foukalo, až mi to skoro sfouklo čepici z hlavy... Jen jsem potřeboval vědět, kde přesně ten radiátor je. Mám totiž taky podezření, že mi kolem něj, nebo někde kolem topení, teče do auta... Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 Pozri ci to pomoze. phplMsvQ4.pdf Citovat
Lado Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 http://peugeot605.forumeurs.fr/changement-radiateur-chauffage-t161.html Neviem ci odkaz bude funkcny, ak nie daj do google. Radiator som menil podla tohto navodu. Moze tiect na spojovych trubkach tesnenie bud stvrdne, alebo sa rozpadne. Ale mne ked tiekol, tak to aj tlakovalo hadice. Citovat
Kobra 72 Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 Výborně, moc děkuju. Myslím, že to nějak zvládnu... Citovat
Kobra 72 Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 Mimochodem, neví někdo, co stojí nový radiátor? Citovat
Lado Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Pred zhruba 2 rokmi som platil necelych 50 euro. Citovat
Kobra 72 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 Tak to by šlo. To by bylo nějakých 1300 - 1500. Mě kámoš strašil, že stojí 3500 a víc... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.