Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu, jsem celkem čerství majitel 307 2.0i a vyskočila na mě tato hláška a po několika jízdách nic, tak jsem byl na DIA a ta hlásí nefunkční katalyzátor, co se s tím dá dělat? Prosím o rady a můžu s tím jezdit? V pondělí mě čeká 600km :/

Děkuji moc Tom

Odesláno

tam neni co resit bud sou to lambda sondy bud pred ci za a nebo ucpany kat vyhodit vykuchat a navarit zpet jen cistej obal pruchozy na stk uvidi ze tam je a mas klid

Odesláno

Přikládám obrázek:

Jestli to dobře chápu, tak je ještě nefunkční větrák.

A ta třetí je přechodná tak ta nic.

Co tedy s katalyzátorem? Ještě mě napadlo - případně vyvrtat to pak bude doživotně hlásit??? A vadí to něčemu a je to vůbec teda nutné?

Pamatuji si, že mi na Formanu takhle vyvrtali katalyzátor a že pak jel kopec domů na pětku a dřív jen na čtyřku, to by mě potěšilo, kdyby to ožilo:) Ale pouze za předpokladu, že to ničemu nevadí jak na Formanu.

A příjde mi, že když doma nastartuji a chvíli stojím u auta, že děsně smrdí...

Díky moc za rady:)

[upravil dne 12/10/13 17:16 od Speedy306]

post-24516-14109633656945_thumb.jpg

Odesláno

Mě to hází ty samé hlášky vždy si ji nechám na dia odstranit, ale po cca 3-6 měsících vyskočí znovu. Mám na háku jezdím i s hláškou vstupní sonda ukazuje stejný údaje jako výstupní ,takže kat je asi ko! kupovat nový nebudu .Jdu v prosinci na stk tak uvidíme co naměří.

Odesláno

STK mi moc nevadí. Spíš bych rád, ať je auto v pořádku a výfuk odvádí místo špuntuje... Pokud to ničemu nevadí, pokusím se jej odstranit... A když to nepomůže, tak se asi poohlédnu kolik stojí nový KAT... A jak ty domontuji LPG:)¨A ze zvědavosti sleduješ zvýšení spotřeby? A kolik ti to žere?

Odesláno

Měl jsem to tak na Formanu a domů tu kopec za městem jsem jezdil na 4. a to jsem ho vždycky rozjel pod kopcem abych do vyjel aspoň na tu 4. a pak jsem si stěžoval v servisu, že asi umírá, že je to už hrozně líné a oni co KAT, já že netuším, tak mi ho vyvrtali a pak kopec na 5. bez rozjíždění... Takže já jsem vyloženě čuměl... Byl to ještě karburátor verze s katalyzátorem:)

A máš tempomat? Já když jsem teď jel Olomouc Praha Olomouc tak 6,7 přes Brno tam a přes Hradec zpět, jinak popojíždění pár vesnic sem a tam přes 7.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...