fousek Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Prosím o radu , zjistil jsem že mám na bloku motoru prasklinku ,která byla zřejmně již něčím lepena v ( D ) .Co stím? Máte někdo zkušenosti s tekutým kovem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Bylo na to specielní lepidlo neboli specielní hmota - BELZONA, americké výroby (pro NASA). Použití velice široké od hydraulických pístů (válců), kluzných ploch ložat strojů, prasklých bloků motorů a další. [upravil dne 1/9/05 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fousek Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Něčím jsem to zkusil zalepit ,uvidíme jak dlouho to bude držet.Popřípadě bych zkusil - BELZONU nebo nějakéko svářeče.Dík a čau:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts