Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

aktualizace RT3 + mapy


wellbloud

Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...
V 1. 5. 2018 at 14:44, LadesFCB napsal:

Zdravím, mám v mém RT3 mapy 2016, vše funguje kromě toho, že ikdyž nemám zaškrknuto v nastavení aby navigace používala silnice s poplatkem, tak mě i tak navádí na dálnice apod. Nevíte někde kde by mohla být chyba, nebo to dělá i Vám? Chyba v mapách nebo v samotném RT3? Jinak po městě a mezi dědinama není problém, ale jakmile chci někam dál a je tam cesta po dálnici tak mě to na ni táhne. A ještě jeden dotaz, když v průběhu navádění špatně odbočím a chci jet jinou cestou, tak mě to furt navádí na tu původní, abych se vrátil apod. Asi to nejde nějak nastavit aby mě to při špatném odbočení navádělo dál, ale jinou cestou, že?

Taky mi to nefunguje. Loni jsem stahoval nejnovější mapy a od té doby to ignoruje nastavení o placených/neplacených úsecích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Ahoj podle všech návodů co tady jsou jsem se snažil nainstalovat nový sw do RT3, mám verzi VAN 5.5D, chtěl jsem češtinu. Stažena údajně funkční verze 5.5d final.iso z uložta, vypáleno na milion způsobů, dokonce jsem i sehnal vypalovací program, který vypaluje rychlostí 1x, ale když to vložím do RT3 tak absolutně bez reakce. Vypaluji jako obraz s příponou iso. Ten samý problém mám s mapama do navigace, opět staženo z uložta ověřená verze map 2016/2017 v souboru iso, a navigace napíše: Indetifyiing cd, cd is not navigation cd. Jinak RT3 normálně přehraje mp3 z vypáleného cd. Ještě poslední dotaz řeší se tady všude odblokování videa za jízdy a všude se píše že na verzi VAN je to jednodušší a jde to softwarově, otázka je jednoduchá, jak? Někde jsem se dočetl že stačí aktualizovat zmíněný firmware. Moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě přes menu zadej změnu jazyka na angličtinu. Jednotka by si Cd měla sama vyžádat. O videu nevím ... Sám mám tu 5.5D ze stejného zdroje, čeština chodí, MP3 chodí, video nevím ... Používám couvaci kameru napájenou z kabelu k couvacimu světlu a po vyřazení zpátečky se obraz vypne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak změň na jakýkoliv jiný jazyk a pak zpátky na ajinu. Podle mě ti tam jede origo 5.5D, mas staženou počeštěnou 5.5D, kde je čeština nacpána namísto angličtiny ale jednotka pouhým vložením cd neví že má něco dělat ... Vyhodnotí instalovanou i vloženou verzi jako stejné. Požadavkem na změnu jazyka ji donutis k akci.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Agrafik napsal:

Video šlo udělat originální starou diagnostikou jen pomocí některé hodně staré Lexie, musel bych to pohledat.

prosím prosím pohledej, já jsem to tu pročítal a k ničemu konkrétnímu jsem se nedobral, a už mě pěkně štve, že se mi občas rozhodne video prostě vypínat, i když (skoro) stojím ... někdy cajk, zacouvám celkem zprudka a video drží, a někdy si najedu, chci se mrknout, jak to za mou je, zapnu to, pomalu pouštím spojku a lup, vypne sotva se otočí kola, zapnu znova, lup vypne okamžitě, zapnu potřetí, drží obraz přesně dokud se zase neotočí kola ... celkem k vzteku 😕

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...priatelia a kde zisitim ake mam radio, ci rt3, 4 alebo 5 ak take je a aky v nom mam firmware - preklikaval som sa tam a nenasiel som ziadmu kolonku co by mi to povedala...  A kde pridem na to ci je to van alebo can?

A posledna otazka - ked to hodim na cd to co neSTIAHNEM z ulozto, taci to vlozit do mechaniky a ide to, alebo to treba aj instalovat? 

Upraveno uživatelem matvejson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...