Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zas Oktávka. :myslim Být tam Duster, dám Duster. Koncept a směr Dacie se mi líbí víc a víc. Ale Loganu to nedám, 308 vyhrála. Líbí se mi na ní vzhledové zjednodušení a hlavně zmenšení a odlehčení. Konečně se snad přestanou dělat čtyřiapůlmetrové 1600kg bestie jako \"auta do města\" (brát s nadhledem, prosím).

[upravil dne 10/10/13 21:03 od Džůny]

Odesláno

308 ;) Zítra nebo v pondělí nám přijde nová ochcávka do práce, tak uvidíme ten zázrak. Už jsem v ní jel, když jsem si jí půjčil u prodejce, ale čas ukáže :D V Octavii II s 1.8TSI se nám už potkal motor, samotnému panu ředitelovi :aut

Odesláno

Jasně, že 308 :) strejda má novou oktávii fkombíku a ftédéíčku už nějakou dobu a nadšenej z ní byl asi tak první dva tejdny, taky jsem s tím párkrát jel a nijak mě to neoslovilo :myslim ale je to ochcávka, to je jasný že bude mít 110% hlasů :D

Odesláno

Asi nikdy nepochopím, prečo majú ľudia až tak v srdci oktávku. Jazdil som na nej v Írsku, ale okrem spotreby sa mi na nej nepáčilo nič, a to s tou spotrebou ponúknu aj iné vozítka...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...