Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kamarádi,

dnes jsem si všiml, že mi nějak šmajdá řemenice na klice, ta co je na ní řemen, kterej pohání alternátor. Nehejbe se, ale jakoby byla nasazená nakřivo. Prej je mezi klikou a řemenicí nějaká guma. Nemáte někdo s tím zkušenost, nebo nějakej obrázek, až to půjdu operovat, abych věděl co mě čeká, případně si koupil věci dopředu. Je to Partner 1.9D vyrobenej 1999. Myslim, že 51kW

Díky.

Odesláno

tu řemenici musíš dát novou, je složena ze dvou kusů,vzájemně propojených gumou (pryží), ta se časem separuje a řemenice pak vibruje, vyměnit co nejdříve...

Odesláno

A kdo je Badisák?

Za 1000,- je fakt dobrá cena. V AUTOKELLY jí můžu mít za 1661,- bez DPH od FEBI nebo 1331,- bez DPH od STARLINE ale prej FEBI dobrý, tak bych šel spíš do něj, než do STARLINE.

Odesláno

Díky za radu, už jsem tam nakoupil, Mám řemenici novou, protože ta stará měla vylomenej kousek v tom místě co je výřez na pero. Pero tam lítalo ve vzniklém otvoru a vymačkalo částečně i osu, tedy kliku, taky u drážky na pero. Ještě koupím nový pero a pujdu to složit. Zkusím doplnit vymačkanou osu tím pryskyřicovýmm sajrajtem co ztvrdne jako kámen a uvidím jestli to bude držet. Jinak holt novej motor nebo celý auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...