slavino1 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 hladal som ale nenašiel .Po vysunuti nav. CD-čka som vložil CD s hudbou a to už nejde vysunuť .Vie niekto pričinu? Mechaniku pri vysuvani počuť len CD nikde DIKI Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Abys nedopadl jako švagr, který tak dlouho otravoval až jsem mu vyndal autorádio ven rozdělal ho a zjistil, že tam žádný CD nebylo a ža asi v ožralosti strčil CD to škvíry pod rádiem... Odpoj na chvilku baterku a po připojení to vyzkoušej. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 :D tak to je dobrý . A to ještě řídil?? Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 No já bych to tady asi raději nekomentoval, snad někdy u piva... příbuzný si nevybíráš... , ale doufám, že už na něj došlo. Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 chlapi k rt3 nie k pivu.... Máš tam ode mě odpověď, už jsi to zkoušel a jak to dopadlo? Citovat
slavino1 Odesláno 2. říjen 2013 Autor Odesláno 2. říjen 2013 čakam na mangelku je s PUGOTOM v praci Citovat
slavino1 Odesláno 2. říjen 2013 Autor Odesláno 2. říjen 2013 po odpojeni baterky to nefunguje ake torxy idu na odšrubovanie krytu mam len tie nasuvacie na ričku ale ten je na dlžku asi kratky ma niekto skusenosti DIKI Citovat
slavino1 Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 rt3 rozobrate mangelka napalila nove cd zabudla dať dole ten kryt čo je na prvom cd v novej sade bol prilepeny na tom 1. cd po zohriati a vybrati cd z rt3tam v mechanike zostal mechanicky som ho vybral a OK naše mangelky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.