kveton Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Mam takovy mensi problem, chtel jsem zkontrolovat hladinu chladici kapaliny, ale zda se mi, ze ta banka neni pruhledna!!!! Kontrolka nesviti ale pohledem nedokazu urcit kolik ji tam je a spolehat se na kontrolku se mi moc nechce! Nevite jak na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
durino81 Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 No, neviem, ako je to na 206, ale ja to na mojej 309 (expanzka je spolu s chladicom a nie je priehladna) riesim tak, ze si posvietim baterkou do hrdla nalievacieho otvoru (expanzka) a ak priamo nevidim hladinu, trochu zatrasiem autom a ked vidim, ze sa tam nieco (hladina) hybe, tak voda tam este je. Trochu odveci riesenie, ale staci to. Kontrolka hladiny chladiacej kvapaliny mi nefunguje (ani som donedavna nevedel, ze nieco take tam je), tak si to asi v najblizsej dobe dam doporiadku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 na kontrolku se nerad spoleham a tim otvorem na dolejvani jsem to taky zkousel, ale maj to tak sikovne delany, ze tam neni videt, tak nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts