Bici Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Zdravím všechny, tak se mi dneska podařilo úspešně vyndat autorádio, sundal jsem čelní panel, rádio bylo stále zapnuté, zjistil jsem, že jsou asi v háji všechny 3 osvětlující žárovičky. Zasunul jsem zpátky ten tiš?ák (LCD + tlačítka), je na dvou konektorech, zapnul znovu rádio a nic.Tak jsem zapnul klíček, zase zapnul rádio a hle CODE IN A kód samozřejmě nemám. No takže se ptám: Víte někdo o slušném "servisu" v Praze, kde by mi rádio odblokovali ? Taky jsem tady na fóru našel info o tom, že někomu sdělil kód k rádiu servis Peugeot po sdělení VIN auta, má s tím někdo zkušenosti? Nebo nějaký jiný nápad ? Díky. Bici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbily Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Zkušenost s tím mám a dobrou - v autorizovaném servisu zjistí dle VIN kod rádia, někde za to chtějí peníze, někde ne... Zjiš?oval jsem pro 2 Pažouty a vždy bez problémů. J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 A myslis, ze je jedno, jestli je to auto koupeny v CR nebo dotazeny z venku ? A mas nejake cislo, kam si volal nebo si tam byl osobně ? Díky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Takže jsem to úspěšně vyřešil. Dle rady jbilyho jsem obvolal několik autorizovaných servisů v Praze a nakonec uspěl. Jen je třeba dát si pozor, kam zavolat. Například v Peugeot Domanský v Jirnech chtějí 600,-, v Peugeot Domanský v Kyjích chtějí 300,- No a v Peugeot AV Car (Auto Veleslavín) na Praze 6 nechtěli nic. Teda logicky chtějí kopii velkého techničáku a ochotný technik mi poté zavolal a nadiktoval originální kód. Ještě jsem se modlil, aby to někdo někdy neodblokovával a kód nezměnil, ale ne. Vyšlo to, zase si vesele vyhrávám... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Tak buď rád a někam si ten kód napiš a? už to nezapomeneš až to budeš prodávat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 JJ jsem rád a moc. Už jsem si dokonce na netu zjistil, co je vevnitř za epromku a na jakých bytech je ten kod uloženej. Známej by mi pak ten kód vyčetl, ale vyšlo to cestou nejmenšího odporu. Jinak kód je napsaný na 2 místech .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 To je BlauPunkt nebo Clarion? Dají se prej odblokovat podle VINu (pokud je to origo).... možná bych k tomu sehnal prográmek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted August 27, 2005 Author Share Posted August 27, 2005 Je to Clarion. Na webu jsem našel, že takové prográmky existují pro BlauPunkt a Fordí rádia, tam je to tuším přes sériové číslo rádia. Ale je fakt, že u Clarionu to zjiš?ují přes VINko. Kdybys sehnal, určitě by nebylo špatné.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Původně zaslal: Bici Takže jsem to úspěšně vyřešil. Dle rady jbilyho jsem obvolal několik autorizovaných servisů v Praze a nakonec uspěl. Jen je třeba dát si pozor, kam zavolat. Například v Peugeot Domanský v Jirnech chtějí 600,-, v Peugeot Domanský v Kyjích chtějí 300,- No a v Peugeot AV Car (Auto Veleslavín) na Praze 6 nechtěli nic. Teda logicky chtějí kopii velkého techničáku a ochotný technik mi poté zavolal a nadiktoval originální kód. Ještě jsem se modlil, aby to někdo někdy neodblokovával a kód nezměnil, ale ne. Vyšlo to, zase si vesele vyhrávám... Tak můžu potvrdit, v AV Caru byli velice ochotný, nafaxoval jsem jim techničák a za cca 2h mi volal jejich technik p.Bílek kod k rádiu.Akorát jsem si to možná mohl ulehčit,protože když jsem vyndal rádio tak jsem zjistil, že kod je napsaný fixou na něm Jo a bylo to zdarma jako pozornost podniku.... [upravil dne 16/9/05 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts