Jump to content

Zablokované autorádio - dotaz

Bici
 Share

Recommended Posts

Zdravím všechny,

tak se mi dneska podařilo úspešně vyndat autorádio, sundal jsem čelní panel, rádio bylo stále zapnuté, zjistil jsem, že jsou asi v háji všechny 3 osvětlující žárovičky. Zasunul jsem zpátky ten tiš?ák (LCD + tlačítka), je na dvou konektorech, zapnul znovu rádio a nic.Tak jsem zapnul klíček, zase zapnul rádio a hle CODE IN :o

A kód samozřejmě nemám.

No takže se ptám:

Víte někdo o slušném "servisu" v Praze, kde by mi rádio odblokovali ?

Taky jsem tady na fóru našel info o tom, že někomu sdělil kód k rádiu servis Peugeot po sdělení VIN auta, má s tím někdo zkušenosti?

Nebo nějaký jiný nápad ? :myslim

Díky.

Bici

Takže jsem to úspěšně vyřešil. Dle rady jbilyho jsem obvolal několik autorizovaných servisů v Praze a nakonec uspěl. Jen je třeba dát si pozor, kam zavolat. Například v Peugeot Domanský v Jirnech chtějí 600,-, v Peugeot Domanský v Kyjích chtějí 300,- :aut

No a v Peugeot AV Car (Auto Veleslavín) na Praze 6 nechtěli nic.

Teda logicky chtějí kopii velkého techničáku a ochotný technik mi poté zavolal a nadiktoval originální kód. Ještě jsem se modlil, aby to někdo někdy neodblokovával a kód nezměnil, ale ne. Vyšlo to, zase si vesele vyhrávám... :super

JJ jsem rád a moc. Už jsem si dokonce na netu zjistil, co je vevnitř za epromku a na jakých bytech je ten kod uloženej. Známej by mi pak ten kód vyčetl, ale vyšlo to cestou nejmenšího odporu.

Jinak kód je napsaný na 2 místech .. :super

Je to Clarion. Na webu jsem našel, že takové prográmky existují pro BlauPunkt a Fordí rádia, tam je to tuším přes sériové číslo rádia.

Ale je fakt, že u Clarionu to zjiš?ují přes VINko.

Kdybys sehnal, určitě by nebylo špatné.... :super

• 3 weeks later...
Původně zaslal: Bici

Takže jsem to úspěšně vyřešil. Dle rady jbilyho jsem obvolal několik autorizovaných servisů v Praze a nakonec uspěl. Jen je třeba dát si pozor, kam zavolat. Například v Peugeot Domanský v Jirnech chtějí 600,-, v Peugeot Domanský v Kyjích chtějí 300,- :aut

No a v Peugeot AV Car (Auto Veleslavín) na Praze 6 nechtěli nic.

Teda logicky chtějí kopii velkého techničáku a ochotný technik mi poté zavolal a nadiktoval originální kód. Ještě jsem se modlil, aby to někdo někdy neodblokovával a kód nezměnil, ale ne. Vyšlo to, zase si vesele vyhrávám... :super

Tak můžu potvrdit, v AV Caru byli velice ochotný, nafaxoval jsem jim techničák a za cca 2h mi volal jejich technik p.Bílek kod k rádiu.Akorát jsem si to možná mohl ulehčit,protože když jsem vyndal rádio tak jsem zjistil, že kod je napsaný fixou na něm :mrk Jo a bylo to zdarma jako pozornost podniku....

[upravil dne 16/9/05 Driver]